Igor Braunović smenjen sa mesta v.d. direktora JP „Srbijašume“

Ostavite komentar


  1. Он ће да се врати на своје радно место, чим пре, већина из владе и власти заузму заслужена места по затворима Србије.

  2. Igor i ja smo prijatelji bukvalno od rođenja. Rođeni smo u dve porodice koje su zivele vrata do vrata u zgradi.

    Igore, želim mu sve dobro, ali pre svega pamet u glavu!

  3. Sad ce svi direktori gazdinstva u sns da prelete.Eno ga onaj naš vec par dana oblice oko kancelarije sns-a sa sve brata.ha ha ha

  4. Aaa, gle slučajnosti samo… Pa, ovi stvarno nisu normalni, oni sve sklanjaju ko se protivi iskopavanju litijuma, a mi to nemo gledamo. Ne brinem za ovog iz Srbijašume,a li zašto da ne, i on je protiv iskopavanja litijuma i kako tako je došao svesti, no mi ostali ne možemo da gledamo kako oni nas lopatom,a mi malim prstom. Ljudi moramo se uozbiljiti.

  5. Kakvo licemerje vladajuće stranke! Kada su bili protesti i kada su pre izbora(da bi dobili izbore) rekli: „evo, cenimo narodnu volju, projekat rio
    tinto(namerno napisano malim slovima) je odbačen“. Čim su dobili izbore, agresivno se ide u navedeni projekat. I bestidno, i pokvareno, i agresivno, da će i onaj sa fiziološkom tupošću, pa i debil, shvatiti to.
    Pa i taj Šešelj jaše u istoj koloni. Uz cenjenje njegove borbe u Haškom tribunalu, kao i njegove intelektualne veličine, sada se skroz srozao i obrukao.
    Svaka čast ovom Braunoviću! Princip, čast i ponos treba da budu iznad svega!
    Molim Vas, objavite ovo! Hvala!

Ostavite komentar


Politika

"Toboganima i mađioničarem Vučić opstruiše protest protiv litijuma u Smederevskoj Palanci" 8

„Toboganima i mađioničarem Vučić opstruiše protest protiv litijuma u Smederevskoj Palanci“

"U strahu od pobune građana koja se dešava širom Srbije, Aleksanar Vučić je izdao naređenje svim svojim lokalnim odborima da na svaki način opstruišu i onemoguće održavanje protesta. Na šta su sve spremni govori slučaj iz Smederevske Palanke u kojoj je skup uredno prijavljen policiji u ponedeljak za četvrtak u 19 časova, a o svemu je obaveštena i javnost jer od tada traje pozivanje građana da dođu i izraze svoj protest", saopštio je predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović, jedan od govornika na za večeras najavljenom skupu u Smederevskoj Palanci.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.