„Smenjeni Igor Braunović – idealni ‘žrtveni jarac’ za vlast“: Kakva se poruka šalje Dačiću u vezi sa litijumom?

Ostavite komentar


  1. Ne volim da pozdravljam predstavnike vladajuće strukture ali tebi svaka čast

  2. Ima svi da mislite kako baron kaže.koga ne preobratiš,ti ga najuriš,ko hrvatski ustaše.Tito 2 i komunistička partija,ostalo su destruktivni elementi.Sps se prešao što je ulazio u koaliciju jer će ig ovo obogaljiti.Jednoumlje!Zašto smo menjali ideologiju pa došli na isto.Demokratija,anarhija isto ,samo kontrolisano iz drugog centra,sledi kult ličnosti?

  3. Pa sada ce da ga poglavica prihvati njemu je cilj da koferce lukavo i sps urnise do sledecih izbora nestanu kao srs, oni su krivi za sve, sada su se na lokalu zotalno utopili zna se za nis njih niko ne pominje

  4. Pod hitno vratiti monathiju i to usavotvormu plus vlada prelazna da se spasimo od ove ustaško boljševičke udbaške bande

  5. Ima mnogo ovakvih, koji su se uvalili u fotelje, a nisu za ovu vlast. Smece, u kante, resenje.

  6. Pa nije on smenjen zbog litijuma nema to nikakve veze On je smenjen jer se otrgao kontroli sps-a.Uhvatio se u kolo sa odvija naši Kosovari pa Dacić ne moze da ga kontroliše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.