Igor Novaković otkriva: Šta će buduća komesarka Kaja Kalas zahtevati od Srbije?

  1. Ne pravite od te žene nešto posebno. Radi se o običnom aparatčiku i uhlebu, koji karijeru gradi na naglašavanju mržnje prema Rusiji. Kao i ostali kandidatima i njihovom šefu, biografija joj je prazna, a i ono što piše u njoj vrišti za istragom.

  2. To je ona paradigma principa, postenja i pravde koja je za najstroze sankcije Rusiji a u toj istoj godini njen muz preko svoje kompanije izvezao u Rusiju robu za par milion eura.

  3. Neka zemlje EU, koje su priznale „Kosovo“, ponište to priznanje , pa će Srbija uvesti sankcije Rusiji. Ne može ‘tante za kukuriku’ gospode EU komesari! PS Da li im slučajno dadoše titule „komesari“,koje asociraju na Kominternu?

  4. Odakle toliki rusofobi čak i ovi 350 000 se smeju nama nisu znali da 1 000 000 srba i ako i ne znaju gde je Rusija a kamoli tamo ili su veći rusi od njih samih parodija.

  5. Srki@Trifun Da su svi predsednici Srbije, radili za Srbiju kao Vučić, sad bi Srbija bila razvijena, u najmanju ruku, kao Češka, Poljska, Slovačka, Mađarska i druge postkomunisičke zemlje..

Ostavite komentar


Politika

Novi sastav Evropske komisije i vlast u Srbiji: Da li se očekuje zaoštravanje? 6

Novi sastav Evropske komisije i vlast u Srbiji: Da li se očekuje zaoštravanje?

U nizu evropskih institucija koje iščekuju novi saziv nakon evropskih izbora, Evropska komisija čeka odobrenje kandidata za funkcije komesara. Kandidatkinja Slovenije Marta Kos, koja pretenduje da na funkciji komesara za proširenje i zapadni Balkan nasledi Olivera Varheljija, sa sobom povlači pitanje da li bi činjenica da dolazi iz jedne od zemalja regiona mogla uticati na njenu politiku tokom mandata.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.