Igor Simić iz Srpske liste napustio emisiju na RTS-u (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Јовановић је био одличан. Ако сад овако противници беже, добро је. НАДА до победе.

  2. Providna igra Aleksandra Vucica. Neverovatno koliko je taj covek spreman, da radi svojih licnih, politickih ambicija, zatruje politicku scenu Srbije.

  3. Pametno. Nisam verovao da za…. nekog iz sns nekad cu tako napisati

  4. Počelo je! Otvorimo im širom vrata izlaska sa političke scene, vratimo demokratiju Srbiji!
    3. aprila, svi na glasanje! Srbija do slobode!

  5. osećaj gubljenja pozicija u političkom životu odražava se i na ovakav način, svi brinu o Kosovu a bude li veća frka teško da će biti na braniku otadžbine

  6. jos jednom mi je Milos Jovanovic potvrdio da je trenutno jedini koji zasluzuje moj glas!!!

  7. Kurti pokusava da izazove rat. Pa u cemu je to problem za velikog vodju, kao sto je Vucic koji se hvali nikad boljim naoruzanjem I stanjem u vosci. Krenes I za tri dana zavrsis to.

  8. Taj Igor Simić i celokupna srpska lista treba da ide u zatvor na dugogodišnju robiju!

  9. Naravno da je planirano napustanje emisije, politicki marketing najnizeg nivoa. Onaj ko ovo proguta je vec cvrsto opredeljen SNS glasac.

  10. Bruka za našu politiku!Svađaju se kao babe, umesto da dostojanstveno z

  11. Kome su se u svakom kontekstu zgadili Vučić i Brnabićka neka se 03.04.2022. odluče za dobitnu kombinaciju Miloš za predsednika, Milica za premijerku.

  12. Vucicevci nisu navikli da neko ima drugacije misljenje od njih. U savom slucaju primitivno ponasanje Simica! Naravno kada nemas argumente onda napustas emisiju! Fuj!

  13. Šteta što je čovek, koji je doktorirao na Sorboni,protivnik Zapada .Takvih se gnušam.Trebalo je da doktorira u Severnoj Koreji.

  14. Izgleda da ostanak u vladi Kosova Kurti dobro plaća pa zašto bi izlazili iz nje. Još kad dodaš 6-7 drugih primanja Srpskoj listi je u interesu da kosovska kriza traje što duže.

  15. Jednostavno je, jer gospodin iz SNS sa K i M nije navikao na demokratski dijalog, pošto je njegova stranka strogo centralizovana i striktno sprovodi kult ličnosti-vodje, svog predsednika.

  16. Nije no trebao da ucestvuje, koga on predstavlja? Kosovski narod sigurno ne,Srpska lista je skup neobrazovanih ljudi koji iskljucivo rade za svoj dzep,svi imaju minimum po pet plata

  17. Bravo za Milosa, obrazovan,stamen, posten, patriota,nekorumpiran sto je najbitnije,principijelan

  18. Milos Jovanovic tako zvani opozihionar koji se nije izjasnio da posle izbora nece saradjivati sa SNS

  19. А шта очекивати од Вучићевој ботова..ако им није нит длаку неће да учествују у расправи…као и њихов коловођа

  20. Niste sve preneli šta je jedan političar pitao drugog a to je koliko radnih mesta ima i da uzima 5 plata!

  21. Njih pedeset iz Srpske liste drze svu vlast nad srbima na KIM. Dele radna mesta i funkcije. Svako ima po cetiri – pet primanja i jos sto sta. A mladi, posebno juzno od Ibra, bez posla i perspektive.

  22. Losi glumci u losem komadu, boje da je odgovorio zasto Srpska lista jos uvek daje legitimitet i podrsku vladi Kurtija, koji po recima predsednika zeli da napadne Srbiju vojno.

  23. Ја мислим да је он напустио емисију после констатације Славише Ристића да обавља 5-6 добро плаћених функција на КиМ и у Београду.

  24. „On je ponovio tvrdnje predsednika Srbije da je za jutro planirano „proterivanje srpskih policajaca“.“
    I jel su proterani ili je Vucic opet po obicaju slagao?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.