Igor Simić uz uvrede demantuje da prima osam plata: Lažu jer mrze Srbiju i predsednika Vučića

Potpredsednik Srpske liste o tvrdnjama govornika protesta protiv politike Srpske liste i Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Slažem se sa gospodinom Caps Lock, Srbija je zemlja korupcije, i svako ko govori protiv korupcije mrzi Srbiju.

  2. Neverovatna količina bezobraštine kod kadeovika SNS.Čim ih neko prozove da npar.gomilaju funkcije, zloupotrebljavanja zakona i sl.odmah udaraju u dreku kako taj neko , ko ga proziva ne voli Srbiju i Vučića.Kakve veze ima ljubav prema Srbiji sa njihovim zloupotrebama.A voleti Vučića nije obaveza , ni pred zakonom ni pred Bogom, tako da o tome ne treba pričati.

  3. Potpuno se slazem komentarima Mirko i Milance…a zna Simic dobro kolko plata dobija…mozda ne 8 plata ali mogu garantovati 6. Nema vecih lopova, kriminalaca i dvolicnosti no ovih is Sprske Liste na Kosovu. Obogatise se na racun jadnog naroda i na racun “ krize“ koju su sami isplanirali unapred na celu sa leadershipom u Beogradu.
    Nekada je bilo “ nisi kriv dok se ne dokaze krivica“ , danas vazi izreka “ dokazi da si nevin“ a papirice koje Simic pokazuje na Facebook i ja ih mogu izvaditi bilo kome, zar je moguce da bajke koje plasira Simic i ostali ljudi jos uvjek vjeruju i tim bajkama.
    Ako ima onda kao narod nam se lose pise i nema buducnost. Pa taj isti Simic prvo je prodao zemlju na Kosovu istu 2 puta albancima, ima stanove po Beogradu i u Mitrovici, pa zar ih je „kupio“ platom od 100-300 eura?? Hahhaha mora da jeste, no da ne ulazim previse u ovakve Simicove izmisljotone
    Pozdrav

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.