Ili će nam Vučić biti gospodar ili nas neće biti: Vesna Rakić Vodinelić o tvrdnjama da je planiran atentat na predsednika

Ostavite komentar


  1. Hvala vam gospođo na komentaru,baš je tako.Sad sam ja i hiljade njih koji ne verujemo u tu priču Vučić i mašinerijadovode u istu ravan maltene kao i zločince.Pitam se na fotografiji koja kruži mrežama iz 2011 ko drži Belivuka za ruku da nije ono klon Vučića.

  2. Невиђена диктатура, опозиција избачена из скупштине, не могу се огласити ни на једом медију затвори пуни противника режима народ жедан демократије, моли запад да доведе на власт Маринику, Ћуту….

  3. Nije mi jasna poenta priče,njegova desetogodišnja ugroženost,i familije naravno ili sposobnost tih bezbrojnih tajnih i javnih službi koji TO sprečavaju?
    Ili se ispod žita nešto dava Kosovu?

  4. Svaku pretnju treba ozbiljno shvatiti. I ove pretnje po zivot predednika su krajnje ozbiljne i ne treba ih olako shvatati.

  5. Jutros je tema na Pinku bila “ dali bi SRB bila i dalje uspesna bez AV“ ili tako nekako!!?? Shvatate koliko hoce da nas ubede da bez njega necemo postojati i koliko je to opasno za SRB?

  6. Brat,
    Veze ti nemas sta je diktatura i o kojoj demokratiji ti pricas, ako je ona zapadna, hvala netreba nam takva.

  7. Да је били више памети и озбиљности, Ђинђић би био жив! Све претње озбиљно треба схватити…

  8. Svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno i reagovati brzo i odlucno kako bi se sprecio bilo kakav incident!

  9. Toliki predsednici pobijeni po svetu,da je to neko ozbiljno razmatrao već bi bilo učinjeno,ovako-narod ima o čemu da filozofira.

  10. Nas sigurno neće biti.
    Izvanredno odradjuje posao svojih nalogodavaca.
    Nisu oni krivi sto smo glupi,lakoverni ,primitivni i neobrazovani.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.