Ilić: Bojkot ide na ruku vlasti

Ostavite komentar


  1. Ne dade ti Vucic puteve za kraduckanje pa si promenio curak naopako. Inace, 2012. posle Diplomislavove pobede bio si najradosniji.

  2. Kakav gmaz…pa kako ćemo vas sve poplaćati, nema nas toliko, sve i da nam poskidate košulje sa leđa….neko će izvisiti kod Vučića za pare i poneku uslugu i tender, jedva čekam da se tada oglasite sa okrenutom pričom. Pazi, nemam novac, pasoš, prevoz, ali idem da letujem u Kaliforniju, nema veze što nemam nikakve uslove, to nije razlog da ne krenem. Pa zar misliš da smo svi kreteni sa tvojim IQ da progutamo takve izborne priče.

  3. Vi i vaše delovanje idete na ruku vlasti jer joj izlaskom na izbore dajete legitimite. Bojkot.

  4. Nezaposlen sam imam preko 30 godina i fakuktetski sam obrazovan i nema šanse da ću glasati na bilo kojim izborima i referendumima. Za ovu državu ja ne postojim, zašto bi onda država postojala za mene. Ako se ovako nastavi kad tad napustiću ovu državu ili ovaj pokvareni svet.

  5. VELJA STVARNO NIJE JASAN ,PA BIO JE U VLADI OBEZBRDJIVAO OPOZICIJI USLOVE ZA IZBORE, A SAD LUPA GLUPOSTI. AKOHOL JE IPAK UCINIO SVOJE, TREBAO JE DA OSNUJE STRANKU PIJANICA I DOBIO BI VISE GLASOVA
    POKRAO GRDNE INVESTICIJE I SAD SE JAVLJA,CUTI BRE VELJO NEMOJ NAROD DA PODSECAS DA SI ZIV TAMAN ZABORAVILI TVOJ LOPOVLUK

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.