Ilić: Nezavisnost Kosova je već prihvaćena

Ostavite komentar


  1. Причаш којешта! Када је то Србија прихватила да сва имовина припадне Косову, КиМ? Ту има много приватне имовине.Ко може да то преда било коме? То су будалаштине!

  2. Iliću ti i tvoji dragi prijatelji,Tadić i Jeremić kao i Đilas ste odavno digli ruke od Kosova i proglasili ga nezavisno.Svi dobro znamo da ste prodane duže i veleizdajnici.

    1. Каже наш народ: Гад те може и огадити.
      Не лупетајте, није Илић ништа већи издајник од АВ и вас.
      Ситуација са Косовом* ј е компликована.
      Засад све стране само лупетају.

  3. A gde to, u regionu ima nezavisnih drzava…?! Ima vala,drzava vazala…??

  4. Čista ISTINA pomažemo i dajemo ogromne subvencije strancima a naše privrednike rušimo svim nametima ako nešto kreneš da gradis treba ti gomila love samo za distribuciju papiri transformatora itd dok stranci sve besplatno i papiri rešeni a gradjani Srbije pastorci u svojoj državi. Ovo nije politika već stvarnost .a Velja iako ima svoje greške prvi ukazao na Dinkića i ekipu i svakako dokazani rodoljub.Clan sam druge stranke JS , mi u Jagodini znamo da pamtimo i dobro i loše . Velika mračna medijska blokada u Srbiji institucije ne rade po savesti i u interesu gradjana već pojedinaca u i oko vlasti tonemo konstantno polako ali sigurno.Ako mladi uskoro nešto ne promene odosmo u savremeno ropstvo , sramota SVIH nas koji sada ćutimo i gledamo propast uživo svoje nacije džaba onolike žrtve i stradanja .

  5. Covek je rekao ono sto vidi.Nije novinor pa da isnosi predpostavke radi klikova.U Srbiji jos postoi strah od drzave pa tako narod se hrani sa lazima. Opozicija je ugusena ,kriminial se povecavao.Ako se ovako nastavlja Srbija ce jednoga dana pasti u kolena kao Grcka u jedno vreme pa ce traziti pomoc od drugih .Da ne pricamo o teskim danima koji dolaze za Srbiju a to je ratno osteta ,podela imovine itd,videcemo!.

  6. „Aleksandar Vučić se sreo sa Hašim Tačijem bez ikakve platforme, bez mišljenja vlade i parlamenta, sam je rešio da završi ovu rundu razgovora, naglasio je Ilić.“
    Dve decenije se aktivno bavi politikom, lider je stranke, a ne zna, da Predsednik Rep. Srbije ima ingerencije u samostalnom vršenju poslova spoljne politike.
    Upravo taj momenat ovlašćenja, koje po ustavu ima predsednik, mogu biti problem, kada je vlada u kohabitaciji sa predsednikom, što sada nije skučaj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.