Ilić: Opozicija mora da ima vođu poput Koštunice

Lider Nove Srbije za Danas povodom 19 godina od petooktobarskih promena

Ostavite komentar


  1. Ni slucajno. Upravo zahvaljujuci Kostunici ova bagra danas vlada. On je taj koji je sprecio 6. oktobar, i sacuvao sve zlocince.

    1. I Velja mu bio u vlasti. Voja se nije puno mešao u svoj posao, osim u ustav, a Velja je mogao da radi šta hoće.

  2. Sa Kostunicom kao liderom izgubili smo sve za sta smo se borili petog
    oktobra.Ilicu,ti si bivsi,u svakom pogledu.To moras da shvatis.

  3. … mislis Djindjic … nema vise takvih … Srbija je na izdisaju , gotova je …

  4. Dokle ce ovaj covek da se izivljava nad nama… i svi iz DOS-a Cisto zlostavljanje. Oni su 5. oktobar sahranili 6. oktobra. Prethodno su ocistili svaku mogucu opoziciju, sto i dan danas rade ako se neko drzne….

      1. Ta botovska fora sa sendvicom i diskvalifikacijom kritickog misljenja i uvredama je vec provaljena, smislite nesto novo

    1. Najgora moguća vlast koja je došla sa Koštunicom…. Isti ljudi i danas se motaju po političkoj sceni Srbije i čekaju momenat da se obogate i da ukradu još koji milion evra od države…

  5. Veljo,uzivaj u stecenom u vreme „kraduckanja“ i okani se politike,
    Dijagnoza „izlapetis“ je jako nazocna.

    1. Kraduckanje je bila početna osnova. Sada je evoluiralo do najvišeg stadijuma u istoriji. Više od toga se ne može, Milisave.

  6. Odgovorno tvrdim, da je većina znala šta će neobavešteni legalista da radi, da spreči 6. oktobar, ne bi ni izašli da glasaju. Koštunica nas je ukopao pa sada ovi iz 90tih ponovo jašu.

    1. A šta je to 6 oktobar i kako je Koštunica to sprečio? Evo već 19 godina slušamo priče nekih „petooktobarski revolucionara“,poput Čede i Čanka, o 6 oktobru, a i dalje ne znamo šta to podrazumeva. Kako je Koštunica mogao da spreči srpsku vladu da nešto uradi kada je DSS izašao i iste već 2001-e,a čak su i poslanici te partije su izbačeni iz parlamenta,što je jedinstven slučaj od uvođenja višestranačkog sistema? Jedino je odgovoran za političko stanje u periodu kada je bio predsednik vlade(04-08). Baš u tom periodu je usvojeno najviše reformskih zakona u skupštini, usvojen(u skupštini i na referendum u) prvi demokratski i moderan ustav od kraja Drugog svetskog rata, a zemlja ostvarila najveći napredak po pitanju demokratije i vladavine prava. Ekonomski to su bile najbolje godine u poslednje 3 decenije. Tek za 2-3 godine sa rastom od 3-4% ćemo dostići nivo BDP-a iz 2008-e godine. Nije Koštunica napravio tzv istorijsko pomirenje sa pripadnicima poraženi snaga petog oktobra da bi opstao na vlasti,a mogao je mnogo pre Tadića. Nije želeo da pravi kompromise o važnim državnim pitanjima, da trguje teritorijom i sl. Zato je danas tu gde jeste, poražen, van politike, ali čistog obraza.

      1. Kao i svi ti si Amfilohijevog zeta naravno bivseg podcenio. Milosevic je za Djindjica reko ON NIJE OPASNOST ZA MENE JEL JE TOLIKO PAMETAN DA GA OVA STOKA NECE RAZUMETI. A sad o Coveku koji nema nikog svog u rodu posle smrti oca inace sudije Josipovog prekog suda. Voislav je bio direktor drzavnog instituta 20 godina i sta mislite dal je kod Josipa neko mogo da bude direktor a da nije njihov covek. 23 sporne privatizacije i plus Djikija je odradio i kada je napustao stranku u oprostajnom govoru reko UNISTIJO SAM DS i sada slobodno mogu da se povucem.-nije unistio lopove i ubice narko dilere u UDBI vec one koji su vratili staru stednju ,pasose, ozidali hram vratili zaostale penzije zavrsili Arenu itd itd

  7. Velja je opet malo popio pa zamislja da mu je ovo 2000. godina kada je na silu bagerom, koji nije njegov, oteo vlast. Kada ce se vec jednom taj covek otrezniti?

  8. Veljo i ti i Kostunicu lazete da ste pobedili 5 oktobra. Gde je izvestajao izborne komisije?

    Banda lopova Kostunicu , Jovanovic ti i ostali nazovi demokrate ste samo prikriveni lopovi. Vama je jedino lični interes tj sticanje kapitala bio vodilja a nikakva demokratija.
    Zato netupi i prestani da lupetas želeo bi opet u vlast da kraduckas.

  9. To je jedan od onih koji je nasu zemlju doveo do propasti, tako da nam vise nisu potrebni na politickoj sceni.

    1. Dakle za sve sto ne valja,kriv je Kostunica?Neverovatno,a vecina komentara se svodi na, sta bi bilo kad bi bilo.Kostunica se povukao cistog obraza.

  10. Voleo bi ovog čoveka da vidim kod Olje u emisiju utisak nedelje da vidimo šta ima lepo da kaže Olji, jer sada duvaju u isti rog.

  11. “Ozbiljno se radilo na razvoju države”. Idi! “Mi imamo državu u kojoj se građani dele na one koji su uz SNS…i one druge koji su građani drugog reda u sopstvenoj državi, koji zato što nisu s njima ostaju bez posla , izbacuju ih iz stanova, šalju im izvršitelje.” Idi! A kada nije bilo tako? Eto, imamo i mi , hik, bageristu, hik, što kraducka, hik, Velju Ajnštajna. Hik! A da mi popijemo još po jednu? Hik!!!!

  12. Kad bi se na celu opozicije pojavio nekakav vodja poput Kostunice, ja bi istog momenta na izborima glasao Vucica.

  13. Žalosno je brate Veljo da posle 20 godina naša srbijica mora da traži opet košturicu! To govori o moralnom posrnuću našeg naroda i društva koje želi da se laže i ne želi da se suoči sa istinama koje su veoma bolne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.