Ilić: Ova vlast je raspušten tim

Ostavite komentar


  1. Gospodine Ilicu mi nismo zaboravili na vase ponasanje dok ste bili ministar i sta ste sve radili. Zzato ostavite ovu vlast na miru da rade i grade.

  2. Koje su kompetencije gospodina Ilića da komentariše izgradnju i tendere? Koliko mi je poznato njegovo formalno obrazovanje nije iz te oblasti.

    1. Ilic je gradj inz. A ne vidim poentu pitanja da li je neko kompententan da komenatrise da li je sproveden tender koji mora po zakonu da bude. Pitanje je da li vlast radi po zakonu ili ne, da lu neko uzima pare iz dzepa naroda dok dize kredite koje ovaj narod vraca. Tako da li je Velja i sta radio je moglo do sada mnogo puta da se ispita,zasto uvek kada se postavi pitanje da li vlast krade i kako neki pricaju a sta si ti radio?Ako ima toga a sta si ti radio lepo u tuzilastvo i podnesi prijavu a ako vlast sada krade onda tuzilastvo da ispita i da odgovor da se opet sutra ne bi neko pitao a sta ste vi radili. Dok god branimo iz nekih interesa trenutnu vlast koja god ona bila ne pise se ovom narodo dobro.Ne sme niko da krade ako to vec radi onda da odgovara za to!

  3. Veljo, kako one beše……Vučić, pa 100 mesta prazno…….
    Sram te bilo!!!

  4. Rece Ilic da treba malo da kraducka ali on je malo vise kraduckao pa sada prolupao

  5. A kada je on bio na vlasti je ćutao i trpao pare u džep. Šurovao je sa tajkunima. A taj isti Vučić mu je bio dobar do pre 2 godine. Tada nije smeo ni da pisne.

  6. U ovoj zemlji niko ne sme da kritikuje vlast i da im postavi pitanje, odmah ga napadnu. A ovi na vlasti su vešti samo se hvale i pričaju o rezultatima, a stvarne probleme ne iznose i kriju ih. Zaista bi narod trebao da zna koliko su država i Beograd do sada platili svakodnevno lickanje Promenade zbog koje su zapostavljeni svi parkovi i cvetnjaci u gradu. Zašto su važnije saksije na banderama, jarboli, novogodišnja jelka, gondola i ostale gluposti a vozimo se raspadnutim autobusima koji nisu ni za stoku. Zašto je važnije da se nov autobus prefarba u crveno nego da se kupi nov autobus bez obzira na boju. A o saobraćajnicama da ne govorimo, sve puno rupa i neravnina. Grupa ljudi koja ima neku veliku korist ili interes gura samo Beograd na vodi. Kasni nova autobuska stanica, Slavija je nedovršeni promašaj, pasarela na Pristaništu zastala i nema radnika, stepenište na Kališu nikako da se završi, nigde ni jednog cveta na Obilićevom vencu. Sve begonije odoše na Promenadu!

  7. @tatijana
    Ne gospodjice ili gospodjo Tatijana,.ne treba ostaviti ovu vlast mirno da radi i gradi, jer ona nije bogomdana i za svagda, bez obzira ko je bio i sta radio Velimir Ilic.
    Malo pogledajte po Beogradu kako se vrsi izgradnja objekata, koliko tu ima odnosno nema pridrzavanja GUP-a i mnogih drugih stvari, pa ce vam neke stvari biti jasnije.

    Postovanje Redakciji Danasa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.