Ilić: Povući se sa lokalnih izbora

Ostavite komentar


  1. Slika u Kraljevu ista kao u Cacku kao jaje jajetu.Kraljevu su vec dali naziv ,,Mali Leposavić".Izvesni Zeljo Milojević profesora sa svoje Više ekonomske škole Predraga Terzića postavi za gradonačelnika da bi mu napunio školu fajnim studentima,taj isti Zeljo snaju postavio za direktora Istorijskog arhiva i direktora Kanc,Elektrosrbiju.Pošptu,upravne i nadzorne odboreelarije za KiM.Samozvani stručnjaci iz Leposavića i drugih mesta KiM napunili Policijsku upravu,Telekom,Elektrosrbiju,Poštu.Uglavnom je reč o ljudima s kupljenim diplomama na KiM.Jedino je Aleksandar Erac,direktor PIO fonda,Vulinov kadar diplomu kupio u Bosni i lično na svojoj slavi gostima nudi fakultetske diplome za 3000 evra.Grad u blatu,ponižen,godinama čeka neku davno obećanu investiciju gde će siromašni Kraljevčani raditi za 200 evra.

  2. Naravno da to nece biti poslednja pobeda u Srbiji,vi ste jako zavidni na one koji drzavu vode na prav i posten nacin.

  3. Не лудуј Вељо, твоје је било па прошло.
    То што овима замераш, радио си и ти својевремено чак и жешће. Признао си (на ТВ) да си примао паре са Запада да обараш Милошевића. Жалио си се да су Мађарски већи део тих пара ,,појели““““ хотелијери кроз хотелске услуге у Будимпешти.
    И чему сада рониш сузе?

  4. Putuj samo čika Veljo i ne brini za Mionicu…Ovde je konačno stigla mladost, pamet i poštenje Brže, jače, bolje…ima nade, ima volje
    Samo Napred Srbijo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.