Ilić: Proteste sada vodi narod a ne lideri

Lider Nove Srbije i dugogodišnji političar za Danas o građanskim okupljanjima

Ostavite komentar


    1. Velja mora zajedno sa opozicijom da insistira da Vlada Srbije ODMAH donese EKONOMSKE mere za bolji život građana Srbije : 1.povećanje minimalne plate i penzije za 5.000 dinara; 2.skraćenje radnog vremena na 7 sati dnevno (35 nedeljno), a da se prekovremeni rad plaća uvećano 50%; 3.uvođenje progresivne porezne stope za sve preko tri prosečne plate, dobiti, vrednosti imovine; 4.formiranje ministarstva za investicije iz dijaspore;…
      Posle formiranja NOVE Vlade moraju se doneti POLITIČKE mere: 1.uvesti neposredne izbore za sve skupštine, predsednike opština, gradonačelnike ; 2. izvršiti regionalizaciju Srbije na 4 ravnopravne pokrajine, bez autonomije u državnim poslovima; 3.obnoviti Kraljevinu Srbiju po uzoru na skandinavske parlamentarne kraljevine;..

  1. Rekao sam ja jos pre par godina da nijedan diktator na svetu nije skinut sa vlasti mirnim putem – NAZALOST. Ovaj je zlo za Srbiju i ako uskoro ne ode sa vlasti mozemo ostati bez KiM – ZA POCETAK, posto ce onda uslediti drugi zahtevi unedogled a rat sa albancima nam ne gine!

    1. Srbija ima 7.100.000 stanovnika, a na biračkom spisku 6.200.000 birača !?
      Znači, po biračkom spisku ima samo 900.000 mlađih od 18 godina ?!
      Međutim, u Srbiji ima skoro 2 miliona mlađih od 18 godina !!
      Razlika 1.100.000 „nevidljivih“ birača !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.