Ilić: Redovi za potpise izbornoj listi SNS – bruka za zemlju

Ostavite komentar


  1. E moj Ilicu ne vredi kukati, zapomagati, plakati, iducih 30 godina diktatorske (vladarske) vlasti je obezbedjeno. Ispleo je paukovu mrezu koju ni S-400 ne moze probiti. Srbima rusima i belorusima se crno pise Zivi bili pa videli.

  2. Odakle li samo iskopavate ove ‘ispušene muštikle’ tipa Velje Ilića, Zorana Živkovića i slične? Velja je politička prošlost i sada treba da brine samo o svojih 11.000 stabala šljiva i da uživa u proizvodima od njih. Samo što on pretera u tom uživanju i onda priča kao i svaki njegov drug po flaši.

    1. Prijatelju tako su vlasna braća pričala i za buczavog šizofrenika i grobara oca mu političkog, posle desetine izbore koje su gubili od 90tih do 2012. I uz pomoć „njihovog boga“ i finansijsku podršku dočekaše da o oni zajašu ovaj narod samo što je to nezasita banda i to se ne otera tako lako s grbače. Tako i Velja smatra da ako ga „bog njegov“ poživi možda i on ponovo zajaše vlasno sedlo a ovi sadašnji jahači budu obični jahaći konji, pošto su sada samo konjine bezrepe.

    2. Pa mislili smo i da su Dacic i Nikolic, Vucic, ispusene mustikle.
      Ovo je Velja pametno rekao.

  3. dok je uništavao insititucije sistema ti si mi bio desna ruka, sad je kasno da kukaš, proces prelaska iz demokratske zemlje u diktaturu je završen.

    1. “dane“, a u kojoj to diktaturi može da se nekažnjeno preti,poziva na vojni puč… Ajde,idi do S.Koreje,reci to bucku Kimu,pa kad se vratiš,ako se vratiš,ispričaj nam kako je bilo… a,možeš i do voljene ti Amerike,pa pozivaj tamo na vojni puč, a kad se vratiš,posle tri doživotne robije,niko te se neće ni sećati… A,vidiš,u ovoj Vučićevoj diktaturi možeš da baljezgaš šta hoćeš i ni prekršajmu kaznu ne dobijaš.E,baš je neka strašna diktatura…

      1. Bosko i AV su u dogovoru, zato i moze Bosko da lupeta sta hoce. Bosko skrece paznju sa AV pokusaja izdaje KOSMET-a i stvaranja “Velike Albanije”. Odlicno mu ide, posto ni AV pristalice, ni opozicija ne shvatate Boskov zadatak, samim tim ni ne razmisljate da je Briselski sporazum najveca izdaja u istoriji Srbije i da svu paznju treba usmeriti na njegovo ponistavanje.

      2. taman posla da smo na nivou S.Koreje. Mi smo tek prešišali diktatorski režim u Rusiji a trenutno idemo ka situaciji u Venecueli. S.Koreja je još daleko.

  4. Al’ je muka kad ti izmakne fotelja! Tako ce i ostali dupeuvlakaci raspaliti po velikom vodji kad ih otrese. Jedva cekam. A onda ce i hulja doci na red!

  5. Nisu to podpisi samo za SNS,već će koristiti onima koji nisu u stanju da prikupe 10,000 ljudi za podšku kao što su :Čedomir Jovanović,Macura,Šapić,Srbija 21,Vacić,1 od 5.000.000,DSS,Zoran Živković,Čanak,……..

    1. Lukavo smišljeno rušenje bojkota: spusti cenzus i ubaci one koji će te podržati,prikupimo im glas! Sve Vučkova kuhinja, hoću reći Bler i izraelci savetnici izbora!

  6. On bi opet da šamara. To onda nije diktatura, ni teror. Kad vidim ove aveti proslosti, poverujem da nam je stvarno dobro.

  7. Sve mi se nesto cini da ne bi pevao ovakvu pesmu da su redovi podrske namenjeni njemu.

  8. Iliću,ti i tebi slični ste utabali stazu političkog primitivizma kojom su ovi samo nastavili da gaze. Da znaš šta je sramota, ni ti se, skupa sa svim bivšim ne bi javljao. „Ovi da odu, Oni da se ne vrate“. Glup ili gluv?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.