Ilić: Srbijom vlada anarhija

Ostavite komentar


  1. Да ли је могуће да г-дин Илић има образа нешто да коментарише? После свих испада које је имао, требало би да је већ у политичкој пензији.

    1. Gdin Ilić ima veliko iskustvo u rušenju diktatora ,
      pa je potreban srpskoj opoziciji kao speciajlni savetnik !

  2. Pod hitno nam je potreban gradjevinski ekspert poput Velje da nas spasi anarhije. Greota je da takvi kadrovi budu neuposljeni.

  3. I evo ga davno zaboravljeni Velja, koji je sa bageristom oslobodio nas narod od tlacenja nekadasnjeg rezima a onda doneo prosperitet, mir i hramoniju. Sta pitate? Bankrot? Pa nije Velja imao veze sa tim. Ili jeste. Ne secam se tacno. Trebam da pocnem da pijem ginko.

  4. Veljin obraz kao opanak! dali je moguce da on komentarise!!! Bio pokazao sta zna i hvala Bogu nestao!

  5. Sramota je da Velimir Ilić nešto izjavljuje o izgradnji. Svu projektu dokumentaciju urađenu za vreme mandata gosn Velje za autoput u Grdelici smo odbacili jer je neupotrebljiva. Ilić uopšte nije kvalifikovan da se bavi pitanjima izgradnje. To što je bio tehnolog kanalizacionih cevi u Čačku u firmi Betonjerka ga ne kvalifikuje da može da se bavi izgradnjom autoputeva ili vodi druge infrastrukturne projekte. I posle svega je imao obraza da traži Koridore Srbije? Znamo šta je tamo mogao da radi. Verovatno bi predsednik bio najveći Srbin da mu je tu želju ispunio. Vreme je za penziju Veljo.

  6. Veljo ne lupaj.Srbijom ne vlada anarhija vec Aca, njegov bata, ostatak familije i nekoliko hiljada razularenih clanova vladajuce sekte…

    1. Kada je Tramp u 70-toj postao Predsednik SAD , može i Čika Velja da bude specijalni savetnik NOVOG PREMIJERA !

  7. Sve sto su nase gradjevinske firme radile svuda po svetu i kod nas je i dalje stabilno i uglavnom u funkciji bez obzira sto je davno gradjeno. Umesto da ih podrzavamo i dalje razvijamo mi dovodimo strane firme da kod nas sticu iskustva i reference.

  8. Haloooo bot-u „Irena“,naravno da se „nesecas nicega…..tacno“,jer si „pisala na zemlju i pravila topove od blata“,tokom devedesetih !! „To“ sto smo svi proziveli ili preziveli (a mnogi nisu),devedesete,necete vi botovi (za sendvic i dnevnicu) moci da „izbrisete“ iz istorije !!

  9. Kada je Tramp u 70-toj postao Predsednik SAD , može i Čika Velja da bude specijalni savetnik NOVOG PREMIJERA !

  10. Radi zaštite srpskih nacionalnih interesa u periodu koji dolazi,
    Srbija mora imati jaku stranku DESNOG CENTRA
    koja je za obnovu Kraljevine Srbije u EU i NATO !

  11. Gdin Ilić je u pravu, zato saglasno stavu SPC, mora se HITNO predložiti REGIONALIZACIJA Srbije i to :
    – 4 RAVNOPRAVNE pokrajine (BEZ AUTONOMIJE u državnim nadležnostima) Vojvodina, Beograd, Šumadija (sa Pomoravljem i Raškom) i Jugoistočna krajina,
    – a za KiM Ustavni zakon saglasano sadašnjem statusu sa ZSO, i specijalni status KiM pod protektoratom EU i NATO.

  12. Умести Нива десница (НД) коалиција треба да се зове Удружена десница (УД).Проблем може представљати чуњеница да је Вељи одавно број година прешао број ципела.А Коштуница је озбиљан човек, који је често виђао дирљиве сусрете будала које напредују, и паметних,који се оданде веаћају.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.