Ilić: Vučić „mlatio praznu slamu“

Ostavite komentar


  1. Interesujeme,kakvo bi misljenje dao velja,da mu Vucic prepustio puteve Srbije.Ili dao ministarsko mesto,kad je pokusao da ucenjuje. S tim ovakva misljenja nemaju tezinu kod naroda,kojim upravljaju licne koristi, a ne moral i cast svoje zemlje.

    1. Postovani, za pocetak se vidi da ste jedan od botova, posto se da vas nepismenog naucim, „interesujeme“ pise -interesuje me, a Velja je ime i ne morate da volite Velju, ali se ime pise velikim slovom.
      Taj isti Velja je Srbiju oslobodio od Milosevica, a lici da je jedini koji ima petlju da je oslobodi i od ovoga za koga botujete.

      1. Kad smo vec kod Velje koji ne krade nego kako on kaze kraducka, mislim da je on jedini koji zarad svojih licnih interesa ima da bagerom udje u belu kucu a kamo li u skupstiinu Srbije!

    2. Bravo za profesorku srpskog jezika. Molimo botove da se opismene ako zele da Botuju na Danasu, jer su Danas jedine i pismene novine.

      1. Stvarno bravo za profesorku srpskog jezika a za Vas, gospodjo, savet da je pitate da li se novokmpovani glagol „botovati“ pocinje sa velikim ili malim slovom (kada nije na pocetku recenice). Mozete pitati i nekog osrednjeg osnovca.

  2. Licnost iz proslosti koji je kad je bio na vlasti sve resio i sad on nesto ocekuje…Pa nemas sta da on ocekuje vec koliko godina unazad dok je bio na vlasti je on trebao to da resi, a ne sada da je pod stresom i da nesto ocekuje…

  3. nije smeo da se dogodi Srbima!-Svet zna sve ono o njemu,što bi on hteo da se ne zna!-Ali, malo Morgen!

  4. Po ovome sto izjavljujes skroz si upravu,mlatis praznu slamu i lupetas ko Maksim po diviziji.

  5. Velja je u pravu…Predsednik ne treba da mlati praznu slamu, a ni Velja o poštenju. Dosta je bilo poštenih bez provere. Ako želimo da spasimo ovo što je ostalo od Srbije onda pod hitno tražiti od svih partija ZAKON O POREKLU IMOVINE. Vučić ima većinu u parlamentu i može doneti ovaj zakon vrlo brzo ako je tako pošten. Znači gradjani Srbije, tražite dokaz o poštenju političara kroz ZAKON O POREKLU IMOVINE. Ovaj zakon je važniji i od Ustava i od Kosova i svega što je trenutno tema Srbije. Prvo Zakon o Poreklu imovine, pa onda sve drugo. Ili od Srbije neće ostati ništa. Pozdrav

  6. ostavite se velje.velja je rekao da je mislio da kraduckaju a oni kradu. mislio je na one sluzbenike sa putarina i bio je u pravu.

  7. Вероватно Вучић није признао на конференцији да је крадуцкао Косово па се Веља наљутио јер је Он искрадуцкао и јавно признао шта је урадио са српским путевима…

  8. Volela bih da neko objavi koliko se u poslednjih 20 godina pominjalo Kosovo u našim štampanim i elektronskim medijima. Nema dana a da to nije tema. To jeste problem, ali vlast treba da ga rešava a ne da svaki dan izmišlja konferencije za štampu i navodno se obraća javnosti . Osim toga svi u državnoj službi u svetu su u augustu na odmoru. Kada će ovi naši na odmor da ih bar mesec dana ne gledamo i ne čujemo jer nam i onako ništa pametno ne poručuju.

  9. Gledam i slusam ovog Ilica i nadam se da i Dacic vidi ono sto i ostali, kako bivsa vlast moze da se bezbolno transformise u opoziciju, … a na njemu je da se odluci, ili ce sa Ilicem, pa da se resimo Vucica ili ce sa Vucicem da siluje Srbiju bez Kosova sledecih 25 godina?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.