Ilić: Olako dajemo Kosovo

Ostavite komentar


  1. Актуелни режим је, као и претходни, лош. И један и други потичу из лошег партоктратског система, који с е непрецизно зове парламентарно-демократски. Који је од та два режима мање лош? Небитно, битно је да су л о ш и.
    А Србији треба добар режим, режим који ће је покренути из мртвила и коначно донети народу пристојан живот. Треба јој нови систем, ефикасан и функционалан – систем који на власт доводи стручне и способне, који развија домаћу економију, обезбеђује пристојан живот, ефикасно контролише извршну власт, поштује институције – систем демократске меритократије.

    1. Bravo za komentar. Surova istina. Sto bi rekli ameri: „Ne mrzi igrace, mrzi igru“

  2. Kada ste vi i vaši DOS-ovci bili na vlasti, Šiptari su proglasili nezavisnost Kosova i Metohije. Mi nemamo kontrolu tamo ali se borimo da je vratimo, i zato je predsednik rekao to u tom kontekstu.

    1. Од Веље Илића само ви ботови и ваш шеф имате мање права д а говорите о КиМ. Наравно, то вас не спречава да по интернету њсикћете као љуте гује на све који нису ви. Јер сте отпад, продукт режима који не преза од лажи и неистина, чак шта, то му је „гориво“.
      М претходни режоим није био бољи, не био нас усрећио ни повратак оних који су га чинили, али ви сте збиља НАПРЕДНИ. Напредовали сте у бескрупулозности.

      1. Botovi znaju da su Ilic i druzina sve ipropastili a najveca im je greska sto su prodali Kosmet a mi botovi Vucicevi vraticemo Kosmet gde mu je mesto u Srbiji

  3. „Čija je Gračanica, čija je Pećka patrijaršija, Visoki Dečani, zauzimaju li više od metra prostora i da li je sramota da predsednik izjavi da Srbija nema ništa na Kosovu“, upitao je Ilić.

  4. Brigu za Kosovo iznosi onaj koji tera ljude da kraduckaju??? Kakva ironija!

  5. Zar nisi ti bio u vladi 2008. kada je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost??? Koji je tvoj doprinos bio u zadrzavanju Kosova pod okrilje Srbije sem organizovanja mitinga u kome je polupan uzi cenatr Beograda.??!!

  6. Cekaj, ako nesto nije tvoje 18 godina, kako mozes da to ne das? Ko nas nesto pita?

  7. Mislim da gospodin Ilic uopste nije razumeo sta gospodin Vucic hoce da kaze.Da li je moguce da ga je on shvatio tako kao da je Kosovo dato???Ja ne mogu da verujem da se gospodin Ilic jos uvek bavi politikom posto je ocigledno da se ne razume u nju,mada je on to odavno dokazao,to da je nesposoban kao politicar

    1. On je sposoban da kraducka i da uz pomoc Tadica Jeremica i proda Kosmet siotarima a sada nas laze to ne procesionalni lazov mi ne zaboravljamo da su siptsri proglasili nezavisnos 2008 u veljino vreme dok je on kraduckao

  8. Za izjavu kakvu je dao vucic, u demokratskoj drzavi, a sto srbija danas nije, bi mogao da se primeni “ IMPEACHMENT “ i da se on otera sa vlasti. To je izdajnicki cin

  9. Veljo a gde ti je stranka ? Raspala se u sitne komadiće. Nema je više zato što si u stranci gledo samo svoj interes i interes svojih kriminalaca koji su bili oko tebe. Ne javljaj se više jer nemaš stranku a nemaš ni glasače.

  10. Slazem se sa Vama G. Ilicu, samo se ceka lepa rec i obecanje, potpisase oni nezavisnost i pobegose negde u svet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.