Ima li istine u izjavi predsednika države da „strane službe imaju plan da sruše SNS“?

Ostavite komentar


  1. Ista prica kao i devedesetih.Nekome je od tajnih sluzbi stalo da se sa urnisanom drzavom bakce?!

  2. Mogli ste baš da nadjete neke kompetentnije i mudrije sagovornike. Po ovima ispada Vučić, koji je sama suprotnost evropskih vrednosti, idealan partner EU, koja ga drži na vlasti. Pa nije valjda da EU interesuje samo otcepljenje Kosova i ništa više?
    Ja živim u EU i znam da nije tako.
    A tek ona mutna priča o samourušavanju….
    List kao Danas zaslužuje bolje analize.
    Objavite molim vas.

  3. Pa čim se govori o ovome sigurno da ima nečega u ovome, a poznajući opoziciju koja je u saradnji sa svima pa i sa samim neprijateljem samo kako bi svrgnuli Vučića sa vlasti.

  4. U tekstovima ,razgovorima ovog tipa,izgleda da u Srbiji “rade” samo sluzbe zapadnih zemalja.
    Ruske sluzbe koje godinama haraju po Srbiji,RepBlici Srpskoj ,Severu Kosova niko nikada NE SPOMINJE.One kao da su implementirane i društvo ustavom i podrazumevaju se .

  5. Ima li istine da su ga strane službe postavile na vlast? Ko je oduvao Tomu diplomu, ucenio ga da ćuti i zajahao Tomin SNS?

  6. Treba da jačamo našu policiju, vojsku i bezbednosne službe, samo zato da bi zaštitili sebe i svoje interese

  7. Ok, obavestite nas pre izbora koga su izabrali, da ne idemo na glasanje. Jel to poenta, a onda glasovi svih onih koji nisu izasli idu pobedniku. Pametnom dosta

  8. Pa njemu bi se usta osušila i jezik zavezao ako bi izgovorio SAMO JEDNU ISTINU!!!

  9. Tipična diktatorska priča: uvek ON u znoju lica svog „spasava“ naciju od spoljnih i (!) unutrašnjih neprijatelja, to su radili i Staljin, i Hitler a rade i Putin i Si, a ovaj samo kopira – posle poslednje posete svom idolu u Kremlju („ruska zemlja“) odjednom je krenuo da priča o „srpskoj zemlji“…

  10. Ono sto su danas „strane službe“ za Vucica dok je bio sa Seseljom su to tada bile „mracne sile“ koje se nisu „sustinski menjale“ samo su se „unaprednjacile“ i promenile ime !
    Sve ostalo je ostalo isto, i tada su kao i danas „radile o glavi“ onima koji se „nadljudskim naporima bore za Srbiju i njene gradjane“ !
    Te „mracne sile“ ocigledno ni danas kao ni tada, „takve ne vole“ !

  11. Ma narod srbije hoce da skloni lazova i stetocinu, oni koristi radikalsku mantru ,,strane sluzbe,,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.