„Ima li on licencu?“: Sagovornici Danasa o Vučićevom debitantskom trenerskom nastupu

Ostavite komentar


  1. Aktuelni polaznik pet godina temeljno studira trogodišnju školu. Ako (kad diplomira) ne bude najbolji student, i ne dobije licencu .. škola bi mogla izgubiti svoju, zajedno sa privremeno zauzetom novom kvadraturom …

  2. Cela vlada kupila diplome ,pa i Vucic .Zar ina nekog da veruje da on polaze ispite ?!Lazov otstampace stotinu diploma

  3. Sram bilo sve koji podrzavaju kopanje litijuma u Srbiji. Svi cemo se razboleti od zagadjene vode, zemlje i vazduha. Moramo se boriti ili cemo nestati.

  4. Kolko sam znam, njegova zena Tamara je trenirala košarku. Slazem se s onim što je Dusko rekao, da bi on mogao trenirati kosarkase Kosovske Mitrovice, a juniorke Loznice prepustiti Tamari.

  5. Prigodna prilika a još zgodnija činjenica iz istoimene kratke priče o muzeju i gradu Pančevu,u kojoj se spominje izmedju ostalog i jedan(zamislite,moliću lepo) ni manje ni više -Obućar!!!
    Koji je silom prilike postao po WW2 direktor tamošnje i tadašnje fabrike obuće!
    JA sam tu činjenicu“ prebacio“ mojoj gospodja Majci kao zagriženoj skojevki na šta je ona meni kao članu Kulturbunda odgovorila,kao iz topa!
    Pa šta,možda je bio Uspešan kao obućar!
    P.S da li treba da sažvaćem i naravoučenije ili pametnom dosta?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.