Ima li Tadić podršku Amerike za novu predsedničku kandidaturu

Sagovornik Danasa komentariše susret opozicionog političara sa Karend Donfrid u Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. E,svasta.E ovo je kraj.Planiram da idem u London…ili Berlin…Hocu i ja da budem predsednik.

  2. Zbog načina vladavine Borisa Tadića i obesmišljavanja mesta premijera, postavljanjem marionete Mirka Cvetkovića, priznanjem Tadića da ne može da se izbori sa korupcijom u demokratskoj stranci, i uopšte slabošću i neodlučnošću koju je ispoljavao, a posebno zbog enormne pljačke njegovih saboraca, narod je glasao za Tomislava Nikolića i SNS. Izmedju dva zla narod je izabrao daleko gore zlo, ali demokrate sa Tadićem na čelu nisu menjali ništa, niti su išta rešavali. Vreme mu je da smiri strasti i obuzda svoju narcisoidnost i ode u penziju. Dolaze vremena snažnijih i odvažnijih političara koji će i Vučića poslati u penziju, ali i pred sud.

  3. Sad je iskusniji,a pokazao nam je da nema niko bolji,a i Krlo ga je napustio,još ako ne bude morao u koaliciju sa Dačićem i Palmom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.