Imam sopstvenu verziju koja nije nimalo prijatna: Voštinić o napadu i povredama koje su mu naneli pitomci Policijske akademije

Ostavite komentar


  1. Ja verujem da ovaj covek ima sopstvenu verziju. Jedini problem je sto nase verzije u mozgu cesto nemaju veze sa realnoscu. Ili da skratim, ovo nitni je bio napad, jos manje pokusaj ubistva, vec jedna standardan incident na putu, koji se vidi skoro svaki dan u Srbiji.

  2. Ko se sve upisuje na policijsku akademiju.Pijan vozi i želi da ubije biciklistu.To je slika Srbije.

  3. Alo botovi, da li su i na Doljevcu sleteli mali zeleno koji su ti bili 2 minuta, a video ih samo vas šef. U kolima bili policajci a on poznati opozicionar? Baš za podsmeh.

  4. Režimski plaćeni komentatori se svađaju sami sa sobom. Želim im da dožive nešto slično

  5. Ima budala koji komentarišu kao da je Voštinić kriv, što ga u prvom pokušaju nisu zgazili, pa su morali da se vraćaju. Znajte da batina ima dva kraja.

  6. Logos
    13. septembra 2023. u 11.18
    Ja verujem da ovaj covek ima sopstvenu verziju. Jedini problem je sto nase verzije u mozgu cesto nemaju veze sa realnoscu. Ili da skratim, ovo nitni je bio napad, jos manje pokusaj ubistva, vec jedna standardan incident na putu, koji se vidi skoro svaki dan u Srbiji.

    Ja ne znam da li si ti uopšte svestan šta si napisao. Ako jesi, onda je vreme da izvršimo svi u ovoj zemlji kolektivni harakiri.

  7. Većina koji šalju komentara trebali bi da se posride i malo poraste na sebi .Po njima čovek je hteo sam da se ubije.

  8. Ja ne razumem pojedince,zbog cega moraju da pametuju na tudju nesrecu?Valjda shvatate onda kad se i vama nesto slicno pa mozda i gore desiNe zelim nikome zlo,ali ovaj covek je preziveo hvala Bogu,a ima onih koji nisu imali priliku ni da ispricaju sta im se desilo.Da,setite se naplatne rampe gde je zena izgubila zivot,a sef drzave ne dozvoljava da se prikaze istina!A znaju da prikazuju i ponavljaju kako su eto pokusali da ga „ubiju“u Potocarima.
    Ne morate da simpatisete ni jednu od stranaka ili pak politicara,sto ovaj ulicar sigurno nije,ali postujte ljudske zivote jer to nam je svima duznost i obaveza.Ne zelim da citam vucicev privatan zivot i ko mu sve preti kao i njegovoj porodici,jer to su samo njegove lazi.Jedan ulicar i kriminalac koji tako komunicira sa medijima i koji se na takav mizeran nacin ponasa i ophodi prema ljudima,pa onda mu ja zelim sve ono sto je on drugima ucinio.Povredjenom gospodinu zelim brz oporavak i jos uspesniju politicku karijeru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.