Imamović: Da se stane na put velikosrpskom režimu

Poslanik SDA Sandžaka Enis Imamović o predstojećim izborima

Ostavite komentar


  1. Reci ovog gospodina potvrdjuju istinu koju su komunisti davno izrekli: Jedan nacionalizam izaziva drugi. Inace se slazem s njim da je velikosrpska (danasnja) politika velika opasnost za ceo region. Samu sebe (Srbiju), narocito.

    1. Kakva velikosrpska politika i ko je vodi? Tako nesto odavno ne postoji. Stotine hiljada srba je proterano iz svojih kuca koje su zapaljene. Srbiji je Kosovo ratom oduzeto, de fakto je predato Albaniji a sadasnja ‘velikosrpska’ vlast u Srbiji grcevito radi na tome da joj ga preda i de jure. Velikosrska politika ne postoji, ovaj itervju je cista provokacija i stavljanje soli na ranu ojađenom srpskom narodu, nacionalno ubijenom i pljackanim ekonomski zadnjih 80 godina.

    2. Hoćeš reći da vam je Slobodan Milošević odgovarao ?
      Vama ni jedna vlast do sada nije i neće odgovarati.

  2. Eto jos se kuva oko KiM a vec se pali nova vatra.I ne verujem da velikosrpski rezim postoji.Pa javno je receno da se radilo o zabludi,prema tome ne zavaravajte gradjane Srbije jer vi imate antiustavne pretenzije.

  3. Ovaj kao da je došao vremeplovom iz devedesetih…kakva je ovo politika, tužno ako neko za ovo glasa…ko da je zakočen u vremenu!

  4. Kad nemaš šta da kažeš najbolje prolazi „velokosrbski režim“,ko pokvarena ploča.

  5. A ta „sloboda“, koju muslimani u Srbiji nemaju mogla bi jedino da se ostvari kada bi Vučić, umesto države gde vlada „velikosrpski režim“, Srbiju proglasio islamskom državom u kojoj bi „nevernici“, čak i kao većina, prepustili vlast ovim zaljubljenicima u demokratiju i ljudske slobode. Koliko srpski režim /bilo koji/ mora da bude mali, da ne bi bio „veliki“? Teško je zadovoljiti ljude, kojima je jedina ideologija mržnja a ona potiče od davnina. Njegoš ju je lepo opisao i oslikao.

    1. Vazno je da ti nikoga ne mrzis i to de vidi na svakom komentaru koji ovde pises. Samo nastavi tako, napreDNO nema sta.

    2. Tvoj Alek je već za to da emigranti povećaju natalitet Srbije, stvar jednostavna nek ti majka, žena, sestre i ćerke spavaju sa njima i rešena stvar

  6. Svako razuman je protiv ove vlasti, ali vama u Sandžaku ne treba specijalni status, samo zato što ste vi muslimani većina. Posle specijalnog statusa tražiće te autonomiju, a posle i državu, tako to ide. Bitno je ponovo izgraditi demokratiju i parlamentarizam u Srbiji, pa će i Sandžak lepo živeti i bez specijalnog statusa, a muslimani u Sandžaku respektovati državu Srbiju u kojoj žive.

  7. E, ne ide decentralizacija=komadanje srbije. Zaboravite. Vlast mora da bude centralizovana. To je Srpski. Idite decentralizujte Albaniju. Predsednik i vlada moraju da imaju sva ovlascenja a narod ovlascenje da ih smeni.. Toliko. Tacka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.