Imamović: Vlada Srbije krši prava Bošnjaka

Ostavite komentar


  1. Ajde, razumem da se mnogi žale da je prekšen Ustav, ali zašto se ovaj žali da je nešto posebno urađeno prema Bošnjacima?! Prema svima je isto, tako da tu ne može biti reči o kršenju prava neke manjine.

    1. Navodi se da je poslato upozorenje evropskim zvanicnicima o krsenju manjinskih prava Bosnjaka.Medjutim nije objavljen sadrzaj upozorenja,tako da nije primereno kritkovati nekoga za nesto o cemu nemas pojma.

      1. Pa bas je takva izjava neprimereno. Znaci da belosvetski sudovi i instucije trebaju da znaju nasto sto se odnosi samo na Bosnjake a ne i za ostale gradjana Raske Oblasti sem ako ne misli na crnogorski deo tzv. Sandzaka gde su objavili na sajtu vlade imenom i prezimenom sve osobe u karantinu cije kretanje pirate pomocu lociranja Mobilnih telefona i cak dronovima. Ili cak koristeci zabranu kretanje hapse opozicione lidere, bracni par Medojevic…

  2. E jes’ tempirao… ! Bože, ko se sve bavi politikom. Valja se spašavati od virusa I ekonomske propasti…i ti važi za ceo svet..a on našao da piše. Čovek prespavao zadnji mesec.

  3. Ništa ja ovde ne razumem. Napišete naslov a ispod njega ništa. Da li urednik portala smatra da je naslov sam po sebi vest ili je po sredi nešto drugo.

  4. Covek je u pravu, ljudi. Stanimo na tren: sve je skrajnuto, osim pravoslavlja i Srba. Srbovanje, patrijarh, liturgije, krstovi, svugde, u vojsci, na ulici, u zivotima svih nas. Gde su ateisti, katolici, muslimani? Prekrizili smo ih. Ma ni seb ne vidimo, obicnog Srbina i normalnog, verujujceg pravoslavca ignorisemo. Istina , zar ne?

    1. Sta je u pravu?U Srbiji svako ko nije Srbin ima veca prava od nas, skrajnuti smo u svojoj rodjenoj zemlji…Znas li da ima skola u nekim sredinama koje NEMAJU nastavu na Srapskom jeziku u sved Srbije??Da li si cuo da bilo gde u svetu tako nesto postoji?(govorim o drzavnim skolama).
      Gospodinu ako se ne svidja u Srbiji,Drina je blizu,hvala Bogu ili Alahu ima dovoljno prelaza i mostova da bezbedno moze da predje u maticu Bosnu,i tamo da bude punopravan drug clan.

      1. Bosnjaci u Srbiji nisu nacionalna manjina vec autohtoni narod i nije im matica BiH, zato i ne priznaje Srbija bosanski jezik vec bosnjacki.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.