Ime kandidata u januaru ili februaru

*Radulović: Sve zavisi od razvoja situacije i ko će biti kandidat Aleksandra Vučića *Avžner: U ovakvim, naročito medijskim okolnostima, ne postoji "pravi" trenutak, već postoji pravi izbor
NAŠA PRIČA: Kada će opozicione stranke izaći u javnost sa predsedničkom kandidaturom

Ostavite komentar


  1. Dokon covek,svaki dan jedno te isto prica,samo ne znam koga uopste interesuje sta misli Zivkovic!?

  2. Bese ime kandidata u novembru, pa prosle nedelje rece gospodin Zivkovic da ce reci ime kandidata u decembru, a vec ove nedelje se spominje januar ili februar. Odlucite se vec jednom sta cete izjaviti ili nemojte da dajete izjave medijima.

  3. Po pravilu promena izbornih zakona se ne radi u godini kada se organizuju izbori sto bi bila posledica i razlog vlasti za promenu Ustava – gradjani u Srbiji to moraju da znaju. Naravno da demokratske opozicione stranke treba i sada da se dogovaraju oko zajednickog kandidata, ali da ne saopstavaju ime, videli smo da AV i SNS ne birajuci sredstva kako bi ponizili i lazno optuzili do sada pomenute moguce kandidate /"rezervna fotelja", ubica prijatelja, fizicki napad…/. Opozicija moze da se svakodnevno obraca: mladima i studentima koji beze iz Srbije, prosvetnim radnicima i lekarima koji su dovedeni na rub egzistencije, bedno placenim obicnim policajcima i vojnicima, radnicima u kulturi, radnicima u Juri i slicnim firmama, paorima, nezaposlenima, onima koji vise ne mogu da otplacuju kredite, da kupe stan, mladima koje izdravaju roditelj i njih i njihovu decu, penzionerima…Ovo su socijalne grupe koje ce glasati za kandidata opozicije.Objasnjavati im kako su stigli na dno.Dobar je program Sase Radulovica i DJB u 2o tacaka, ali je uslov da ta obecanja ne daje svaka stranka pojedinacno, vec da je svako obecanje rezultat dogovora udruzene opozicije. Potrebno je za pobedu da onih 30% gradjana koji nisu glasali /"jer nemaju za koga"/ poveruju i glasaju za kandidata demokratske opozicije.

  4. Činjenica je da opozicija nema pravog kandidata. Ja ne vidim nijednu toliko jaku ličnost koja bi pridobila moj glas.

  5. Predlažem da kandidata opozicije TRAMP-imo sa amerikancima, mi njima našeg opozicionog kandidata a oni nama Trampa.

  6. Ja mislim da na sledećem sastanku naše stranke, izaberemo Vučićevog brata za predsednika države a za brata da mu izaberemo nekog drugog, Ristićevića na primer.Za sestru predlažem da izaberemo Maju, predsednicu skupštine.Dačića da izaberemo za tetku ili strinu pošto se ne razbire najbolje u svetcku politiku

  7. Pa odakle vam stiže taj kandidat, kad mora da se čeka toliko dugo, mora da stiže iz Tunguzije.

  8. zna se ciji su ljudi napustili koferenciju za stampu da je neko iz opozicije na vlasti pitam se dalibi onda to isto uradili.

  9. Što kasnije to bolje, tako će se dati manje vremena aktuelnom režimu manje vremena da ispljuje i degradira potencijalnog kandidata a uzevši u obzir da 90% medija kontroliše vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.