Impresioniran sam nacionalnim jedinstvom kojem sam skromno doprineo: Jovo Bakić o opozicionoj osudi njegove izjave – da će na kraju narod juriti vlast po ulicama

Ostavite komentar


  1. I ako je od premijerke mnogo je.Verovatno joj nije poznata Autonomija Univerziteta,pa se malo zanela.

  2. Ovakvi koji zele sukobe nisu dobrodosli.Naravno,sem u regionu koji bi jedva docekali.Znate,region obozava Srbe.

  3. On je impresioniran svojom izjavom a ne nekakvim jedinstvom mada i opozicija kada nesto osudi to bas pod velikim pritiskom uradi i onako nevoljno.

  4. Što se ljutiš Bakiću? Pa nemoj ipak ćeš ti da nas juriš po ulicama.

  5. Срећа је да студенти нису обавезни да време проводе са председником владе.

  6. Šojicevom motkom ih treba juriti. Jovo je jedini pravi trenutno. Niti je radikal niti uvlakač nikome. Ovi su svi kalkulatori i vlast i opozicija samo je pitanje na čijem su spisku za pare. Nemaju veze oni ni sa narodom ni drzavom nijedni.

  7. Gospodine Jovo molim vas i dalje setajte uz nas, briga nas sve misljenja svih koji se zovu “opozcija” a ostaci su jos iz doba milosevica i vremena odmah posle. Nego mi da svi zajedno iskreno pokusamo da menjamo nasu predivnu zemlju i opet postanemo kulturnoni casno drustvo! Hvala sto ste uz sve nas koji i dalje koristimo mozak i imamo srce

  8. Profesore samo nastavite. Ima nas koji vas rado slušamo kad god imamo priliku.

  9. Ha, ha…Kurta juri Murtu a onda Murta Kurtu. I tako je ovde vekovima. Tako se uredjuje drustvo. Cirkus.

  10. Ne poziva Bakić na nasilje već govori o realnom mogućem ishodu jer ova bagra na vlasti ništa drugo neće razumeti.

  11. Izjava predsednice Vlade da gospodin J.Bakić svaki dan provodi sa studentima —– Katastrofa, pa da li to ona predlaže da ide u Zadrugu ili kod njih ….. Dosta je bilo, dokle više?

  12. „jedinstvo u gluposti nije redak slučaj“.
    –“ No, mislim da je reč i o zajedničkim interesima od naroda otuđene političke oligarhije“ – zaključuje on. Ovo su laserski precizne trenutne sociološke analize našeg društva. Podrška uvaženom profesoru
    Bakiću !

  13. Gospodin Bakić nije pozivao na nasilje već je izneo logičnu ocenu koja se može desiti vlastodršcima koji neće da predaju vlast na fer i poštenim izborima.

  14. Pa nije Jovo Bakić kriv što ova primitivna vlast čini sve da završi jurena po ulicama. Svakodnevno vređaju građane, kradu, uništavaju sve čega se dotaknu, ponašaju se bahato i siledžijski i raspiruju svaki zamislivi vid mržnje. Ne može to večno. On nikoga ne poziva da ih juri po ulicama, on samo konstatuje da će im se to na kraju neizbežno desiti.

  15. Bravo profesore Bakicu,što se tiče premijerke njoj netreba zameriti jer joj je tolika dužina ona i nema svoju glavu pošto stalno reprodukuje njenog šefa.

  16. Sad du se setili ove slikovite izjave, kad je 200000 na ulici. Podrška profesoru!

  17. Kao što su pažljivi ljudi primetili, on je rekao da to nije pretnja, nego analiza.
    Njima to smeta, i treba da im smeta, jer su shvatili da im to sleduje zato što neće mirnim putem da predaju vlast. Po mom skromnom mišljenju, to jeste realna mogućnost.
    Pozdrav za Profesora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.