Inicijativa #105 od 5 miliona: Hapšenjem režim dokazao da svesno sprovodi represiju

Ostavite komentar


  1. Mala primedba za autora teksta – ovo je drugi ili treci put da uz tekst o Filozofskom fakuletu iz Beograda stoji slika Filozofskog iz Novog Sada!

  2. Zbog svega toga, kao nastavnici i naučnici, najoštrije protestvujemo protiv nedavnog hapšenja političkih neistomišljenika, a posebno đaka i studenata (među kojima su i studenti Filozofskog fakulteta u Beogradu)!

    Vi se pravite da ne razumete ili? Pa uhapseni su oni koji su narusavali JRM i vrsili KD. O cemu vi pricate. Tek tako da se oglasite.

    1. Brate bote, pričaju ti o tome da razmisliš, da li se isplati podržavati diktatora, za rad sendviča. Kad kažemo sendviča, znaj to je metaforički, jer znam da većina članova SNS dobija mrvice sa trpeze. Dobijaju loše poslove, na idređeno vreme i od svake plate daju procenat u stranku, moraju da idu na sve mitinge…

Ostavite komentar


Politika

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija 10

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da se Vlada Srbije usvajanjem uredbe o oživljavanju projekta "Jadar" jasno svrstala na stranu stranih kompanija i zastupanja njihovih interesa, umesto interesa naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.