Inicijativa DS: Hitna smena Maje Gojković i članova REM

Ostavite komentar


  1. Koliko treba da budeš nečovek, pa da kažeš da je tvoja inicijativa za smenu Maje Gojković koju pre mesec i kusur nisi hteo da potpišeš.

    Dosta je bilo je 27.02.2017. godine inicirala smenu Maje Gojković koju su potpisali jedino Dveri i Sandra Rašković Ivić, a gospoda iz DS-a nisu želela da potpišu inicijativu. Eto ih sad se vraćaju u velikom stilu i kradu tuđu ideju koju su minirali. Bravo za "DemokraDsku stranku". Takođe, danas su javili iz Dosta je bilo da su ponovo poslali svim strankama isti zahtev i eto ti ga Balša brže bolje da kaže kako je to njegova inicijativa.

    Ovo je samo još jedan od dokaza u nizu zašto je DS isti kao i SNS i SPS.

  2. Zasto se niko od opozicije ne javi sa pitanjem ili brigom oko rada Skupstine koja je blokirana demonstracijama koje oni podrzavaju..?

  3. Balsa trazi neciju smeni. Sta je Balsa ponestaje para za zivot na visokoj nozi ?! Vidis Balsa dok si bio sa tim tvojim pajtosima na vlasti i vodio racuna samo na koju ces luksuznu destinaciju da otputujes ja nisam imala hleba da jedem. Idi i pomiri se vise da Vas narod nece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.