NDBG traži da premijerka do četvrtka uputi skupštini predlog za smenu Malog (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. „Zajedno smo izvojevali pobedu“?! Eee, velike li pobede i jos vecih junaka majko moja?!

    1. ovi matorci iz ndmbegea prespavali vikend pa im niko nije javio da su mladi studenti iz #1od5miliona izvojevali ovu pobedu

      1. „Matorci“ iz NDMBG ne svojataju rezultat bojkota i visemesecne akcije studenata za proglasenje doktorata Malog plagijatom. Naprotiv – slave je, podrzavaju i bore se za sledeci korak: smenu nepostenog ministra sa tako vazne pozicije u drzavi. Dakle: dole lopovi svih vrsta i svih uzrasta! Ziveli studenti, ali ziveli i ovi „matorci“!

  2. a ko su t iz inicijative.. odakle crpe pravo za to. ja imam inicijativu da svakog iz te inicijative sutnem nogom u dupe. eto do petka neka se naguze. da se razumemo nisam obozavalac sinise malog i nemam nista protiv da ode, ali ovi koji postavljaju takav zahtev moraju imati za to uporiste u poslovniku skupstine a ne neki ulicari, koji su isti kao i sinisa mali.

  3. Malo pitanje – stvatno mislite da je to novinarstvo?
    Toliko paznje potpuno minornim i stetnim parazitima koji zive od NGO finansiranja…
    Posle se cudite – Vi, mediji – ‘kako je opozicija nestala?’! Pa Vi ste najveci uzrok jer ih hranite i dajete im zivot- njima potpuno stetnim, nemoralnim i kontraproduktivnim ego-manijacima…

  4. Ajmo curice ajmo dečaci , studenti i djaci-
    Bravo , sad Djilasa za ministra finansija,pa da vidiš blagostanje u Srbiji

  5. Za sada samo ulica smatra da odluka Odbora za prof. Etiku UB, nije dobra, jer nije izrekla makar minimalnu sankciju Vladi R. Srbije, na primer linč, katanac ili nekog trećeg boga jokinog. Biti dosledan u ovim vrlo delikatnim stvarima, koje baš nisu za uličnu raspravu i odlučivanje, proizilazi da i taj Odbor BU bi trebao da bude na ulici pred zgradom Vlade, a nije. Ustvari, ne znam, možda neko i jeste, nije važno. Ja razumem kad je neko gladan, žedan ili недај Бох bolestan, ali na ulici rešavati pitanje finoće i čistoće naučnog umovanja, za takve ulične demonstracije još nisam čuo da je bilo ili da ih ima. Niko nije srećan, ni Odbor UB, ni Siniša Mali, ni mentor, ni Komisija, ni Vlada R. Srbije, ni Predsednik Države, a tu se, čini mi se neće stati. Ako ovde omane, a neće, odnosno hoće, eto nas i na EP u Briselu, pa eventualno i na SB OUN. Na primer kad počneš pisati doktorantsku tezu, pa od muke pogledaš u nebeski zvezdani osinjak krupnih i sitni zvezda i usijanih meterita, a treba neke od njih da citiraš , nema potrebe da sumnjaš da je on to plagirao, iako na primer jeste, ali „kad prodje voz“ ni prezumpcija nevinosti ne važi. U pravu je Pašić, analogno u ovom slučaju svi smo u pravu, što sa manom, što bez mane. Narvoučenije, neke stvari nisu za ulično rešavanje. Neke možda jesu, ali ova sigurno nije, inače naći ćem o se u Ginisu.

  6. Pa gospodo jedno sa drugim u principu nema veze.Uzmite doktorat Malome i šta dalje hoćete.On ima moralnu obavezu da odluči šta će dalje.Ako da ostavku dao,je ako je ne da pa nema razloga.Ako ga premijerka smeni,u redu, a ako ga ne smeni opet dobro.Jel Mali napravio nešto loše u službi,pa nije,to sa doktoratom nema veze i zato gospodo,neće da može,puknite od muke vi ga nećete smeniti.Preispitajte vaše lopovluke i vašu savest…zar ste bolji.

Ostavite komentar


Politika

"Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom": Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku 10

„Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom“: Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku

Još jedan igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i veoma lošim dijalozima - tako je marketinški stručnjak Igor Avžner ocenio jučerašnji, kako je rekao, "namešteni dijalog" Aleksandra Vučića sa građanima Malog Zvornika. Da je Vučić hteo da čuje šta misli narod, dodaje, čuo bi 40.000 ljudi koji su mu svoje mišljenje dali ispod prozora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.