Inicijativa: Nastavljamo borbu još jače nego do sad

Ostavite komentar


  1. Svaka cast na rezultatu. Krivo mi je sto niste uspeli da animirate jos toliko glasaca. Ubedjen sam da je bilo prostora da se privuce jos 100 000 opozicionih biraca.
    Pokusajte da izgradite infrastrukturu, pridjite sto vise direktno glasacima i privucite sto vise mladih iz cele zemlje. Na ovim izborima smo videli isto tako da 1 200 000 gradjana Beograda nije za Vucica, samo im treba ponuditi nesto konkretnije i opipljivije. Ubedite ih da je ovo VASA zemlja i da cemo ostati bez nje.
    I najvaznije vodite racuna koga primate u vas pokret. Ovi izbori su pokazali da je nas narod zaboravan i osvetoljubiv. Tadic je na predsednickim izborima imao 2 000 000 glasova a danas opcija koju on podrzava u Beogradu 20 000 glasova( koliko i onaj klovan Beli).
    Ne razumem birace koji glasaju za neke bzv opcije, ali verovatno su i oni razocarani politickom scenom danas. I TO JE VASA SANSA …..

  2. Samo se budala raduje porazu. Kad bi patka vodila Srbiju AV bi bio malo dete. Ovde i vlast i opozicija rade za okupatora. Za narod je sve isto ko je na vlasti osim onih koji vajde

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.