Instalacija Beograd na vodi Vučićev najobimniji work-in-progress

Glavni fokus Vučićeve umetnosti je on sam
Dejan Atanacković, umetnik i predavač na američkom koledžu Sači u Firenci, o izložbi SNS "Necenzurisane laži"

Ostavite komentar


  1. Тек да се нешто каже, такав сам утисак стекао читајући набацане и не наслагане речи у интервју.

  2. Ubedljivo najdublja analiza Vodje. Ovo je obavezno štivo za botove i pripadnike Partije. Ne bi bilo loše da i Vučić ovo pročita, ali da zaista pročita.

  3. Svakako da je projekat Beograd na vodi,neobican poseban,i jedinstven,po tome jer je neobican,Svakako kada se ovaj projekat realizuje,bice nesto prelepo,i veliki uspeh za Srbiju!

  4. I dalje smo kod cenzure? I dalje ne znamo da pohvalimo neciji trud i rad za boljitak nase zemlje i naseg naroda? Bolje je da pljujemo i mrzimo i ne radimo nista? Gospodo narod je pokazao kome veruje i koga podrzava!

  5. Ameručki koledž u Firenci, koja je to firma, neka privatno zagubljena u svetu, umetnik, to mu više priliči, a što se tiče galerije Peogres ona i služi svrsi, a Beograd na vodi biće zauvek podsećanje na Vučića jer će biti decenijama najlepši deo Beograda.

  6. Čekaj, jel Vučić možda kriv što vi novinari ne pratite kulturna dešavanja u zemlji i o tome izveštavate, već samo jurite za tračevima i lažima?!

  7. vidim da ipak istina jako boli jer novinari nikako da progutaju ovu izložbu

  8. Izložba u "Progresu" je pokazala da nema cenzure i za mene je to najbitnije.

  9. Ovo nazivaju naprednjackom paranojom? Ne gospodo novinari…ovo je vase ogledalo sta ste pisali i objavili.

  10. Ne znate da pofvalite neciji trud necije znanje, jos uvek ste pod cenzurom sramota..

  11. Projekat je u biti dobar i nije Vučićev, on ga samo realizuje, ne znam čemu tolika pomba.

  12. U svakom slucaju ravnodusnih nema, sto i jeste poenta. Takodje, svakome je dostupno na jednom mestu pa se vise ne mogu vaditi ni na neobavestenost. Ako i posle ovoga ima neodlucnih po pitanju da li cenzure ima ili nema, ne znam kakav bi im dalji dokaz bio neophodan

  13. U svakom slucaju ravnodusnih nema, sto i jeste poenta. Takodje, svakome je dostupno na jednom mestu pa se vise ne mogu vaditi ni na neobavestenost. Ako i posle ovoga ima neodlucnih po pitanju da li cenzure ima ili nema, ne znam kakav bi im dalji dokaz bio neophodan

  14. Dosadno je više da li ima cenzure ili ne, valjda su se građani uverili da ona ne postoji u Srbiji inače bi izložba bila prazna

  15. Novinari neka predju vise preko ove izlozbe. Jeste da je to njihova sramota ali je istinita i neka ne ulaze vise u "analize".

  16. Svaki autor u mediju koji je svojim lažima, podmetanjima i neistinom blatio nekoga ili nečije delo, porodicu, ime, treba da odgovara, pred zakonom, posebno jer su mediji osetljivi deo javnosti i narod na njih gleda drigačije, prekrršili su kodeks i etiku novinarstva , pravdu i poštenje i treba da odgovaraju,. do zatvora i prestanka bavljenja zanimanjem jer je blatio struku i imao loše namere i činio loša dela u domenu bavljanja svojim poslom.

  17. За мене премијер, за вас уметник. Суштину порећи не можете, све што ради, ради у интересу Србије и нас, њених грађана. А изложба је свој циљ остварила, показала да цензуре нема!

  18. Без имало укуса, покушали сте да критикујете човека који се свом снагом бори да Србија буде јака, сигурна и поштована у свету. Резултати нјеговог рада вас демантују!

  19. Beograd na vodi je jedan od najećih projekata ne samo u Istočnoj nego i u celoj Evropi.

  20. Kako god opisali premijera,kritikovali,izrugivali se,on je jedini od devedesete na ovamo,pokazao interesovanje za Srbiju i gradjane.

  21. Nalazite podobne sagovornike koji nisu objektivni, tako da ovaj tekst uzimam sa rezervom.

  22. Atanackovic izlozbu komentarise sa kog stanovista? Sa umetnickog sigurno ne, o ovde iznosi svoj politicki stav.

  23. Kako god izlozba privukla veliku paznju medija i posetilaca.

  24. Mislim da ce Bg na vodi doneti mnogo toga korisnog i da cemo svi zajedno biti ponosni na taj projekat.

  25. Izetbegović se enormno obogatio na nacionalizmu, sada kada je taman počelo smirivanjej tenzija i stabilniji region on diže tenzije, sada će musliamnske zemlje i oni koji nam ne misle dobro davati njemu pare za tobož odbranu muslimanske vere od ugroženih Srbije, Srba pa i Hrvata, i opet veliki deo njemu u džep-.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.