Interesi srpske spoljne politike ogoljeni tokom pandemije

Analiza Beogradskog centra za bezbednosnu politiku

Ostavite komentar


  1. ne ne vi grešite pa gargamela voli ceo svet svi su mu slali donacije da on nije znao gde da ih smesti Ali mene onda interesuje gde se dadoše 370MILIONA €

  2. Ne bih se slozio sa vasim misljenjem da je spoljnja politika koju vodi predsednik Vucic,pogresna.Okarakterisao je bas kako treba EU koja nam nije pomogla u pocetku i izrazio zahvalnost onome ko jeste.Znate da uvek ima onih koji vuku napred i onih koji bi to da sprece .

    1. Ja stvarno ne kapiram o čemu vi pričate, i dan danas NATO vojnici prolaze i rade u Srbiji bez ikakvih ograničenja i bukvalno svaki NATO vojnik ima diplomatski pasoš s’druge strane Rusko-Srpski humanitarni centar nije dopio ni za jednog jedinog Ruskog oficira diplomatski pasoš.Tako da ja mislim da je ovo dogovoren tekst pred izbore da bi tobože u javnosti bilo prikazano kako ova vlast je bliska Rusiji, Kini i ostalim zemljama istoka a ustvari na terenu nije tako jer je ova vlast Nato probekat.

  3. Ne secam se da ste bar jednom bili zadovoljni.Kad smo izrucili predsednika,generale .Nista,tako treba,sta god uradili vi ste nezadovoljni.Sada ste nezadovoljni sto nismo sacekali da smislite kako ili cime da nas ucenite da bi ste nam pomogli.Svaka situacija moze da se predstavi tako kako odgovara onome koje narucio.Kao advokat kad odbrani nasilnika recima“nije znao da je polucajac“sto bi znacilo da sve nas ostale moze da pretuce.Nisam clan SNS,ali nisam ni vas .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.