„Intervencija koju niko nije želeo“: Ambasadori šest država o NATO bombardovanju

Ostavite komentar


  1. 3 meseca bombardovanja dan i noć nonstop. 3000 mrtvih civila, 300 srušenih mostova, svi manji i veći gradovi gadjani šteta u stotinama miljardi dolara.

  2. Koji licemeri, vozovi i pijace nisu civili. Sve redom su uništavali. Miloševiča su mogli ubiti kao što su i mnogo drugih u svetu.

  3. Koje licemerje? Unistili infrastrukturu,izginuli neduzni ljudi,pokusavaju da otmu Kosovo a sve za dobro naseg naroda? Kda su tako humani i brizni zasto sada ne zastite narod Palestinekog Izraelci unistavaju a oni se licemerno oglasavaju nekim saopstenjima,teroristima sa Kosova dali drzavu a Palestince proteruju sa svojih ognjista pod izgovorom borbe protiv terorizma,ako je neko terorista onda je to Izrael formiran na teritoriji arapskih drzava pa pokazite svoju humanost na delu. Sramota,velika sramota.

  4. „…na osnovu sporazuma iz Rambujea…Rezolucije 1199 i iz podršku Rusije …“ – za one koji su mislili i i dalje misle da Rusija nas štiti… BOMBARDOVANJE JE BILO IZ BLAGOSLOV RUSIJE. A vi koja kaže joj se i dalje!…

  5. Bolje da su cutali. Cetvrt veka slusamo istu lazljivu pricu. Nisu nas sve pobili. Ima nas puno prezivelih i znamo sta se dogodilo i sta su nam uradili. I znamo da im nije zao. Njima to normalno, bombarduju neku zemlju, sruse, pobiju ljude i hoce da dodju i traze da se ponasamo kao da nista nije bilo. Setite se izjave hila kad je opet dosao da pravi red i zavrsi posao iz devedesetih kako je bio u soku da mi jos pricamo o agresiji. Poziva da zaboravimo i verujemo da su oni sad neki drugi amerikanci. Drugim recima, misli da smo idioti. Nismo.

  6. Vi sada omogućavate povratak na KiM raseljenim Srbima. A pošto su iscrpljena sva pravna i politička sredstva, sas bi mi vas trebali malo da isprašimo u jednoj ne željenoj intervenciji.

  7. Kakva sramota izjava, izvinjavaju se zbog bombardovanja pa pominju svoje čedo koje zbog njihove agresije i postoji.

  8. Da zapadno gospodo bas ste pametni u svojoj objavi da ste hteli kako kazete da naterate S.Milosevica da prekine maltretiranje civilnog stanovnistva na Kosovu i Metohiji pa ste udarili najmanje po nasoj herojskoj vojsci a vise po civilnom stanovnistvu Srbije , po infrastrukturi Srbije iako kako kazete niste bili protiv naroda Srbije pa ako niste bili protiv naroda Srbije zasto ste bombardovali istu jer se sada na Kosovu sve promenilo e sada na Kosovu vas miljenik Kurti svakodnevno maltretira Srbe pa mogli bi ste mozda po istom scenariju primeniti nesto reciprocno ako ste bas pravedni vi zapadnjaci kako vidite sebe ni boga se nebi postideli

  9. Evo teška srca će nam oprostiti što su nas bombardovali za naše dobro.

  10. Bukvalno mi je loše od vas dobročinitelja! Ostavite nas , bre, na miru!

  11. Kurti radi sve sto i Milosevic, sa tom razlikom sto Milosevic nije ni hteo da potpise sporazum a Kurti jeste, ali ga ne postuje. Samom tim, principijelno, ocekujemo da sada bombarduju Albance na Kosovu zbog njihove vlasti. Takodje ocekujemo da Hil sedne sa Radojicicem, kao nekad sa Tacijem i objasni svetu kako u Banjskoj nije bilo terorizma, vec su u pitanju borci za slobodu. Samo principijelno.

  12. Kakva intervencija kako ih nije sramota a i ovi naši ih podržavaju ne mogu da verujem.

  13. „Intervencija koju niko nije želeo..“
    – Kao i nadoknada ratne štete koju niko od agresora takodje ne želi već 25 godina !

  14. Hteli da sprece humanitarnu katastrofu albanaca sa kim pa srusili mostove u novom sadu. Gde je to sm hteo da ih protera, u madjarsku ili….lazljivci i licemeri, bili i ostali

  15. Nema pravdanja…nema „izvinite“..
    nema praštanja…nema zaborava.!
    Neubedljivo je da ste bili ne spodobni da jednog zločinca „privedete “ pravdi..umesto što ste bombardovali gradjane Srbije..koji su već I patili zbog politike Miloševića, I n a č e ..malog Inferiornog čoveka !

  16. Mislim da su svi želeli bombardovsnje i dda su bili zadovoljni zajedničkom odlukom. Setite sr kakve su sve bezočne laži širili po njihovim medijima o Srbima. Svi su bili jednodušni i građani i njihovi lideri. Piloti koji nas bombardovali za naš Uskrs pisali su uvredljive čestitke na bombama, francuski piloti su ismevali naše prijateljstvo sa njihovom zemljom . Pa setite se Madlen Obrajt. Naravno da je želela bombardovanje!

  17. Који дволични изговори,бар да признају,желели уништити Србију,као њихови предходници у WW1 и WW2!

  18. Kampanja pridobijanja zapadne javnosti za bombardovanje trajala je najmanje godinu ipo dana. Izmedju ostalog, zbog toga sto nisu sopstvenu javnost mogli da pridobiju odlucili su se na politicko-ucenjivacki cirkus (Rambije). Mrznja i lazi uz masovnu podrsku medija su sejani duze vreme. Uz to je koriscen Milosevic kao cilj i opravdanje. Ni jedna zemlja ne tolerise oruzani terorizam na svojoj teritoriji, terorizam koji je pomognut oruzjem, logistikom i treningom Zapada. Pravi rat nije poceo pre bombardovanja. Na kraju, lazi i hipokrizija su se pokazali proterivanjem Srba, nepostovanjem medunarodnog prava i rezolucija, izgradnjom vojnih baza i konstatnog politicko-ekonomskog ucenjivanja. Nasli politicari se nisu snasli u pregovorima dajuci samim svojim pojavljivanjem znacaj i legitimnost i potpisujuci i pristajuci na gluposti koje urusavaju suverenost i ustavni poredak Srbije. To se posebno odnosi na pristajanje na zateceno stanje te pristajanjem na parcelizaciju i getiozaciju Srbije (tzv. ZSO). Sramota!

  19. Dosta o mitu. Jedan Tu rece 3000 mrtvi !!! To je MIT tacno je 700/800 civilia poginuli.

  20. Comentari su folitanje.
    Znamo mi svi sta SE desilo na kosovu.niko nema dugmadi pozadi …..
    NE da izigravamo srbi si zrtve !!!!

  21. Kreteni pa zar vi mislite da se mi zakopčavamo na leđa.bando imerijalistička,vratićemo vam kad tad,bilo kako.a da uđemo u nato neće biti vremena Jer se nato uskoro raspada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.