INTERVJU Ministarka pravde Austrije Alma Zadić za Danas o problemima srpskog pravosuđa, aferi Ibica, pretnjama koje dobija zbog bosanskog porekla

Ostavite komentar


  1. Jako lijepo receno bravo za ministarku imam slicna iskustva komunikacija je cudo uvjek donosi nesto produktivno!

  2. Kako jednom ne nađete nekog sagovornika koji neće u svakoj reči isticati prezir prema svemu što je srpsko.

  3. Mislim da bi ste pre objavljivanja intervjua sa pomenutom gospodjom trebali nešto da znate o njoj i njenim aktivnostima poslednih meseci po pitanju Srbije. Ne podržavam aktuelnu vlast , naprotiv , ali čime se ona bavi nije u opisu radnog mesta i takodje nisu njeni problemi. Mrzi Srbiju , našu zemlju i to je sve .

  4. Mlada i uspešna.Deco ućite školu.Ovakve mlade uspešne osobe uzmite za primer.

  5. Ovo mi lici na bla bla bla. Žena ili neće da kaže ili nije shvatila situaciju u srbiji ili previše veruje srpskoj ministarki.

  6. Ovde reforme i promene ne sprovodi vlada niti ministri Zna se ko se pita i ko sprovodi sve

  7. Okruglo pa na ćoše! Konkretno ništa, važno je da je Maji predočila kako da funkcioniše Pravni sistem, što Maja zna, i ne radi po njemu, niti će raditi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.