INTERVJU Boris Tadić: Ako se svi slažemo da se u Srbiji o svemu pita jedan čovek, onda bi prvi zahtev opozicije morao biti smena tog čoveka

Ostavite komentar


  1. Sedi jedan. Toliko puta si ga doveo/ostavio na vlasti da više nije ni smešno.

  2. Sram te bilo. Razbucao si DS, oterao Đinđićeve saradnike, dovukao Jeremića, Šapića, Trivan….kohabitirao s Koštunicom, delio bol sa Dačićem…idi više u taj drugi film…

  3. Jedini problem ovog jata lesinara je sto je doticni covek legitimno izabran velikom vecinom glasova

  4. Građanima nije potrebna „dominantna uloga opozicije“ kako tvrdi Tadić. Dosta nam je modela „domincije“ u politici. Hoćemo da radite, služite građanima za opšte dobro.

  5. Jos niste analizirali zasto 2012. Ljudi, vasi glasaci, nisu hteli da vam daju glasove. Zato sto ste za godinu dana postali bahati, slizali se sa Pinkom, SPS om, i dali se u lopvluk. Sad se sami borite za vlast. Ne veruju vam ljudi jer ste vi odgajili politicare koji su danas u vrhu SNS a. Borite se protiv svojih bivsih prvih saradnika. Vasa razjedinjenost vam ne dozvoljava da uspete u vodjenju drzave.

  6. Netačno. Taj isti jedan čovek se pitao previše. Kršio zakone, mnogo zakona. Radio je prljao za sebe i svoju kamarilu. Napunio svoje bisage, ispunio zahteve onih koji su ga doveli, obezbedio svoje potomke za mnogo godina i on i sam, više nego Boris Tadić, želi da ode. On treba da ode, ali ne na neko rajsko ostrvo, nego u zatvor.

  7. Slazem se, dosta je bilo komentarisanja i cudjenja, vreme je za prava resenja. Minimum je trenutno oslobadjanje RTSa, nesto vise celog javnog prostora, a u sustini bi morala da ode Njegova Niskost, za koju iko sa iole malo pamcenja nije ni 2012. smeo i mogao da glasa. Ako ni zbog cega drugog, njegovo bezobzirno ponasanje nakon ovih uzasnih tragedija prosle nedelje je vise nego dovoljan razlog za njegovu smenu.

  8. Sotonu moramo oterati, ali nam trebaju novi likovi bez tužne pol. prošlosti ‘

  9. Baš pametan predlog, Vučić dok god se bavi politikom rukovodiće svime. Kao da nismo videli da je promenio pozicije od potpredsednika Vlade, do predsednika, pa se uvek samo on pitao. A on će da se povuče iz politike kad i ti Tadiću, znači nikad.

  10. Zahtev opozicije – da, jer sve opozicije imaju zajedničku nameru da dođu na vlast, kao što sve vlasti imaju zajedničku nameru da tu ostanu. Sa druge strane, i na našu sreću, pitaju se i građani nešto još uvek. Za razliku od Tadića, ja mislim da je glavno pitanje – kako smo došli do toga da o svemu odlučuje jedan čovek i nemam ništa od toga ako se Vučić zameni kandidatom opozicije jer očekujem ogroman kontinuitet i konzistentnost.

  11. Uz malo „strpljenja“ dočekat cemo i „kraj njegovog predsednickog mandata“ a s’obzirom da vise nema pravo da se kandiduje za tu funkciju i „smenu tog čoveka“ !
    „Vreme radi za opoziciju“ !

  12. Ко се слаже са твојом анализом???
    Данас је то на прсте пребројат ,зна глупи народ шта си ти од 5 октобра радио и како.

  13. Od prodaje lutki zivi ova izdajica?Karic mu poklonio stan u Deligradskoj ulici kao ministru telekomunikacija a tata ga provetravao.Da mi je da mu vidim radnu knjizicu i od cega zivi.Istopio je srpsko naoruzanje kao pravi „patriota“.Zabela bi mu treba biti domicilna adresa

  14. Ti da ućutiš! Imao si nekoliko godina da promeniš stanje u Srbiji, ti si sa Koštunicom rehabilitovao ovu nesreću. Nikada nisi sproveo i izveo pred lice pravde nalogodavce ubistva premijera Đinđića. Dozvolio si da ti ministri upogane i pokradu sve što su stigli i mogli. Skakavci! I tvoji i Koštuničini.

  15. ako se priča o trojanskom konju ili konjima, onda je Tadić na prvom mestu, a onda Jeremić koji je drukao i za blokadu Gazele

  16. Tadiću,kada na izborima pobediš Vučića onda možeš doći na njegovo mesto,neće moći da te na to mesto instalira ni ulica ni zapadni ambasadori.

  17. Ti si Tadiću zajedno sa Vučićem uzrok, a ne rešenje. Jesi li bezuslovno za EU? Nisi. Jesi li za Nato? Nisi. Jesi li za priznavanje Kosova? Nisi. Jesi li za sankcije Rusiji? Nisi. Jesi li za ravnopravne odnose sa Crnom Gorom, BiH i Makedonijom? Nisi. Po čemu si ti onda za promene? Ni po čemu.

  18. smena Vučića sa mesta predsednika Srbije neće ništa rešiti. Vrlo brzo bi se našao na čelu Vlade Srbije i samo nastavio tamo gde je prethodno stao. Za stvarne promene neophodno je komplatnu SNS poslati na đubrište istorije.

  19. Kao i uvek, on ima bolju ideju. Sreća pa ga više niko nizašta i ne pita.

  20. Još malo, do 2027. biće predsednik države, posle će biti predsednik vlade, tako da… „džabe krečite“… hahaha… Narod je taj koji se pita.

  21. Zar i nije bolje da se pita jedan čovek ako je pametan i zna šta radi,nego stotinu budala koje jedino što znaju to je da mitinguju,kukaju,šire nasilje zemljom.

  22. Borise, izbori pod ovim uslovima: zarobljeni mediji, ucenjeni državni službenici, a njih je na hiljade, kapilarni glasovi, “ muvanje“ na 8 hiljada biračkih mesta i bez ijedne slobodne nacionalne frekvencije, su unapred izgubljeni!!!

  23. Jedini problem je Vučič i jedini spas nam je da ga smenimo. Al’ kako, Đole?

  24. Ко гура овог човека, да је добро радио никад ови не би дошли на власт. Није народ гласао за снс већ против Бориса Тадића и његових. Да се не заборави!

  25. Posle dugo vremena,potpuno se slazem sa njim.Sve ovo,litijum,stop nasilju.. je u redu i ispravno je,ali nece resiti nijedan pronlem,nece resiti nestajsnje ovog naroda.Zahtev svih zahteva bi morao biti,smena Vucica,on je okretac svog zla na ovim prostorima.

  26. Ne znam kako Tadica nije sramota da se pojavi u javnosti nakon potpunog degradiranja Srbije za vreme svog mandata

  27. U mnogo čemu se nisam slagao niti se slažem sa Borisom Tadićem,al’ u onom što je rekao u naslovu teksta,slažem se 100%.

  28. Isti si bio i nemas pravo da solis pamet.,od 1990 do danas svi redom na smeciste istorije.

  29. Tadic gledaj ako mozes biti predsednik kucnog saveta za drugo nisi.I kome ces ti da solis pamet

  30. Проблем је у томе што су комунисти наследили комунисте . Пети октобар је чиста лаж, јер да није не би ни Дачић ни Вулин ни Шешељ ни Вучић, Брнабић…..били сад у власти.

  31. Slazem se sa tvrdnjom da se u Srbiji za sve pita AV. Ali i u vreme doticnog, za premijera tadasnjeg, se pricalo da u Vladi kuva kafu a za sve se pitao Tadic. Toliko! Samo da se zna!

  32. Agresija, siledžijstvo, kriminal, nasilje, bahaćenje i bogaćenje vlasti i njihovih slugu, zasniva se na uverenju o njihovoj nekažnjivosti.

  33. I to kaže Tadić koji je uzurpirao čitavu vlast a da pritom nije uradio ništa korisno za Srbiju. I misli da smo to zaboravli! AV je državnik za njega. Kada nadju nova lica neka se jave. U suprotnom AV nema alternativu medju sadašnjom opozicijom.

  34. A da za predsednika odmah imenuju tebe Borise, ili Đilasa, Jeremića, Boška Obradovića, Tepićku, Milicu Đurđević, Ćutu, ili Sergeja Trifunovića…

  35. Tadić bar nije bio kriminalac I poslednji ološ,običan ulični huligan bez ikakvih moralnih i etičkih vrednosti kao što je ovaj zlikovc na vlasti koji je uništio i Drzavu i narod zbog svog poremecenog i umobolnog karaktera jednog teškog psihopate I narcisa.

  36. I on se kao predsednik države pitao za sve. Sećamo se da nijedan sudija nije mogao biti izabran bez njegove dozvole!

  37. Idi na pecanje i povedi ovu srednjoškolsku i kursističku družinu koja ti daje prostor, sa sobom . . . Samo takvima i možeš da prodaješ „mudrost“ . . . Žali Bože posečenog drveća za ovaj pamfletić . . . Strašno . . .

  38. Ti si svoje pokazao. Tvoja politika je ugasila svetlo u Srbiji i dovela Vucica na vlast. Za tebd je cenzus od 3% nesto nedostizno.

  39. Čisto da podsetim, da se nezaboravi, čovek izgubio izbore, čestitao pobedniku i otišao.
    GOSPODIN čovek.

  40. Svi ali baš svi mogu nešto da kažu ti jarane ništa šuti bolje ti je.

  41. Zašto vi sns-ovci komentarišete Tadića,pa zato što bije u srž problema ato je Vučić.Samo mi recite :ko je vratio telekom u vlasništvo Srbije,paTadić.Ko je omogućio da Zastava radi,pa Tadić.Da vam više ne navodim sns-ovci,pa zato ne komentarišite ga više.

  42. Moja glavna zamerka Tadicu i Jeremicu je sto nas nisu uveli u Evropu. Izabrali su da bore izgubljenu bitku za Kosovo i time se i dan danas ponose i zbog tog izbora nam je svima (sem mafiji na vlasti) mnogo gore, pa i ljudima na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.