INTERVJU Boško Obradović: Ako hoćemo da Rio Tinto ode, pre toga mora da ode Aleksandar Vučić

Ostavite komentar


  1. Ej, da ti pricu proda Milica Stamenkovski. Bosko, ili si u dilu ili kako moj tata kaze, sine ti si priglup.

  2. Nesmeta narodu Gs Vucic nego Rio Tinto nema iskopavanja litijuma. A vi poene ubirajten na vasoj sposobnosti ne na nasoj buducnosti Srbija mora ostati cista bez rudnika za buducnost nase dece

  3. e moj boskic pa ti si propao i nesposoban za sve propao si kao lider svoje sopstvene stranke

  4. Odakle je ovaj Obradović sada vaskrsao, čovek apsolutno nebitna persona na političkoj sceni Srbije našla da nam priča neke priče!?

  5. Boško, Boško, života ti nemoj srati.Nasukala te na sprud seljančici iz Kaluđerice, ona ode u ministre, a ti u birtiju.Ćuti i laži tvoje Čačane!

  6. Boskic bolje cuti !!!
    Gori si od Borisa Tadica, pa ti si covece do poslednjeg casa bio sa onom spodobom koja postade ministarka ! Zar mislis da smo idioti !?

  7. Боцо, превише си ушао у политику да би ти веровали. Ти то боље знаш од мене, шта народ (и то оправдано) мисли о политичарима.

  8. TAKO JE! Sto posto je u pravu. Jadar je početak kraja A V. Problem je što pokorna i glupa Srbadija to ne shvata.

  9. Interesuje me da li je ovaj predugi intervjuu pročitao bilo ko izuzev Obradovića i potpisanog novinara. Sve je to moglo stati u 50 odsto manje teksta. I ono što sam pročitao dok sam imao strpljenja, izuzev najave otvaranja kafane, su fraze. Mogao bi Obradović i dalje da se bave politikom ali je odlučio da je kraj i da otvara kafanu. Možda nekad i navrati neki moj prijatelj a ako me put navede i ja ću. Možda nekad naruči kafu sa šlagom i Milica Zavetnica.

  10. I cim se zahuhta masa koja zeli samo cist vazduh ,vodu i planinu pojavi se Boskic Čačanski muska verzija Milice Zajebnice da okrene cistu ekolosku stvar u Politicku , druze ni najednom ekosloskom protestu te nema , nisi stao na Prokop nisi bio na autoputu dok su gazili . Nemas pravo da od necega spontanog pravis i iskrenog pravis nesto sto ce opravdavati Hapsenje organizatora protesta …..

  11. Razočaran sam što ljudi ne razumeju da ako neko napusti politiku , ne treba da daje izjave. Sve je u pravu što je rekao, ali je odradio i posao za Vučića sa porukom da Vučić mora da ode. To je auto gol i smanjuje mogućnost da neko ko podržava Vučića kaže da Vučić nije u pravu. Bez ovog zadnjeg eto nama Rio Tinto…..

  12. Zanima me da li je Obradovic u kontaktu sa preletacicom Djurdjevic Stamenkovski koja ga je prevela zednog preko vode i politicki ga unistila.Nadam se da joj je cestitao dobijanje indeksa fakulteta koji je drsko navela da je zavrsila a jos nije naucila da pocrveni i podnese ostavku.

  13. Da će ti inspekcije svih profila biti redovni gosti, u to jedino mozeš biti siguran. Ali slabo plaćaju.

  14. Boško odma’ da krene da gladuje na skupštinskom stepeništu, sve dok mu se ne vrati Mica Zavetnica!
    A, posle Rio Tinto, Rio Mare, Rio de Janeiro…

  15. Ovakva izjava Obradovića ide na ruku SNS-u. Sad mogu da kažu, cilj nije Rio Tinto već rušenje Vučića. Ništa ne kaže da je bila greška sa Zavetnicima. Što znači da je saučesnik u razbijanju nacionalne opozicije. Adio Boško. Najveće razočarenje.

  16. Bruko jedna o cemu ti pricas usvom Cacku dobio si 2000 glasova koga ces ti da smenis

  17. Svi koji ste dali negativne komentare ili ste Vucicevi ili cekate nekog savrsenog u polititici koji nikada nece doci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.