INTERVJU Dobrica Veselinović: U okviru SNS-a postoji rat klanova

Ostavite komentar


  1. Opozicija ako želi da promeni vlast na izborima i iole ima pameti, regrutovaće pouzdane članove izbornih komisija iz mase šetača od nivoa izbornog mesta do opštinskog/gradskog/republičkog nivoa, jer se tu dobijaju (kradu/nameštaju) izbori. To uopšte nije lako, da se razumemo. Radi se o hiljadama ljudi koji će biti spremni da očuvaju regularnost izbora na licu mesta i omoguće sprovodjenje stvarne izborne volje gradjana. U suprotnom, šetnje mogu nastaviti do u beskraj. I ništa se neće promeniti.

  2. Zanimljiva je opterecenost opozicije stanjem u SNS. U SNS mozda postoji rat klanova, pojedinaca i struja, ali na izborima to je jedna uniformisana i disciplinovana izborna lista. Sa druge strane u opoziciji je sve tolerancija i razumevanje i svakih par meseci bratoubilacki rat koji rezultira cepanjem stranaka. U prevodu, ne bi bilo lose opozicija malo da se bavi stanjem u sopstvenim redovima.

  3. Dobrice, gde si bio u ono vreme urbanistickog genocida, kada su u vreme DOSa citava naselja gradjena nelegalno. Kada su mafijasi na mestu jedne porodicne kuce dizali zgrade sa 30 i vise stanova, bez jednog parking mesta, bez pratece infrastrukture. Kako si se sada setio velikih zlih investitora da mi je znati. Tvoj stav o klanovima je tek presmesan. Baci pogled sta ti rade kolege iz opozicije, samo sto se ne potuku kada se sretnu.

  4. Ova zemlja trideset godina cekamo zeleno levi front Istinsku levicu za 21 vek Da izadjemo jednom iz zla nacionalizma I banditskog populizma

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.