INTERVJU Dragan Đilas, lider SSP: Ako izađe samo pet odsto više birača nego prošle godine, Vučić više neće biti na vlasti

Ostavite komentar


  1. Beograde,bitna je tvoja pobeda,a zatim i u vecim gradovima.Tehnicka vlada je neminovna da bi se ovo zlo i AV sklonili iz izvrsne vlasti i politike.

  2. Recimo da je to istina šta ako se dogodi da svih tih 5% glasa za SNS. Šta ćemo onda Dragane?

  3. I kada izadjemo, i budemo brojniji, sta ces se ove godine dogovoriti u nase ime sa AV?

  4. E da Srbija nije „uskratila osnovna ljudska prava“ svojim gradjanima Albanske nacionalnosti koji zive u „nasoj juznoj pokrajini“ da ucestvuju na izborima 17. decembra, izaslo bi puno vise od tih 5 odsto birača, ovako to ostaje „unutrasnje pitanje centralne Srbije“ !
    Meni licno je jako zao sto su nasi sunarodnici Albanske nacionalnosti „onemoguceni da ucestvuju na ovim izborima“ i sto nece imati priliku da glasaju za „Saipa Kamberija“ !

  5. @Pitam, ako se to desi onda gledas nastavak serije.
    @A joj, bice da se vi sprdate.
    @Cenis, covek je do sada bar hiljadu puta objasnio kako se obogatio, vi nastavite da slusate kao i do sada SNS i SPS vesti i dremnite malo, mosta vam u snu neko nacrta sta je istina.
    @Pavle da li bi pricali drugacije da ste na mestu opozicije?
    Napredno. Ziveli

  6. Đilas sr bavi kalkulacijom, šta bi bilo kad bi bilo, koliko bi procenta njemu trebalo da dođe na vlast. A gde je tu prava briga o ljudima? Đilas ne govori šta bi uradio da ljudima bude bolje, već šta je potrebno da njemu samom bude još bolje.

  7. Samo da se pazljivo cita sta ovaj prica i sve je jasno.. 5 posto BDP rast, strane investicije gde ce stranci dovesti tehnologiju, tazvijen kriminal za 6 meseci a dokazi bi trebalo da se skupe minimum 5 godina, 5 milijardi na racunu za drzavu a on bi omda skoro milijardu potrosio… znaci pakao

  8. I da izađu neće sigurno za Đilasa glasati.Ljudi su svesni da tako šarena udružena opozicija nema baš nikakvih izgleda da formira Vladu.

  9. Ne volim da čitam komentare ovih što ljube Vučićevo nakaradno svevlašće!
    Ipak, oni potvrđuju da im je piramida pukla, da im je Vođa na vrhu, a da oni nemaju balon na naduvavanje!

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 8

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.