INTERVJU Novi lider Dveri Ivan Kostić: Mi smo svoju cenu platili

  1. Ivan Kostić je jedini u skupštini Srbije konkretno govorio o kancerogenoj i otrovnoj vodi koju pije većina stanovnika na severu Srbije. Onda je i postavljeno pitanje glavnom tužiocu u Novom Sadu. I danas je jedini opozicioni predstavnik naroda koji se na svakom mestu zalaže da sva deca u Srbiji moraju piti zdravu vodu na svakoj česmi. Svi ostali opozicionari su bili neozbiljni na ovu temu i ne žele da je koriste dovoljno ni u problemu litijum iako sam im dostavio sve naučne dokaze. Zato molim sve koji žele da sva deca u Srbiji piju zdravu vodu podrže aktivnosti Ivana Kostića.

  2. Двери, као чврсто опозиционо оријентисана политичка организација, својом доследношћу и чистог образа, без икакве дилеме и сумње остаће МОЈ ИЗБОР и свих нас који поштујемо целокупан рад и активности које су Двери спроводиле, како у Народној скупштини тако и са својим саборцима, борећи се за праве вредности Србије. Без Српског покрета Двери се не може, јер сви морамо знати шта су све учинили, ево већ пуних 25 година свог постојања!

  3. Све похвале и подршка новом председнику Двери г.Ивану Костићу и новом руководству!

  4. Lider se na nemačkom kaže ‘firer’, a na italijanskom ‘duče’. Mada vodi stranku, neprimereno ga je zvati vodjom (lider, od – leader, to lead)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.