INTERVJU Milan St. Protić: Bolje biti neće, mogućno je samo da bude gore

Ostavite komentar


  1. Dosta mi je više ovih opozicija! Namerno pišem u množini, jer je problem što imamo više opozicija, a ne jednu ujedinjenu! To je problem, gospodine Protiću! Opet podele! U SSP svađa!
    Petog oktobra sam se nagutala suzavca, a danima pre toga, mesecima izlazila na proteste, smrzavala se, šetala, ali sam verovala! Sada me moj sin tinejdžer pita ko je tada bio na vlasti? Koga smo želeli da smenimo? I šta da mu kažem?? Vučića, Dačića, Vulina….?? Istina je gorka! Sramota me je!
    Hoće li se ikada opozicija ujediniti? Ili će samo da priča za ovo malo slobodnih medija, dok i njih ne ugase?
    Tužnan tekst poslednjeg dana u ovoj godini.

  2. Sve vajni analiticari, ali iz citavog intervjua ja ne saznah koje je resenje koje Protic smatra za dobro resenje sa Srbiju i nase nacionalne interese. Sve kao i ostali vajni analiticari, kao macka oko vruce kase… sve ce da kaze sta ne valja, ali nista kao predlog izlaza iz situacije, niti jedan konkretan predlog ni vizija kako doci do resenja.

  3. Kad neko govori vec trideset godina“NACIONSLNI INTERES“ znajte da je zastareo ideolog ili hulja koja se krije iza Nacije ili Mog Naraoda.Evropa je nas izlaz gde se deo suveriniteta gubi i postuju zakoni i nema vise NACINALISTIGKIH prica iza kojih se kriju mafijasi!

  4. Posle Vucica nece doci St Protic vec Bosko ili Misa Vacic, koje ce Djilas isturiti kao kandidate kao sto je DOS isturio Kostunicu. Samo tvrda nacionalisticka opcija u Srbiji dobija izbore. A onda ide repriza 90-ih ko zna koji put.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.