INTERVJU Miodrag Gavrilović o tome kako je nastao slogan Pošteno: Zoki samo pošteno, posavetovao je moj deda Đinđića

Ostavite komentar


  1. To nije uspelo. Dakle, ako se pojavi neko novi slican po kapacitetu i namerama novi slogan je – Prvo prljavo, bez oklevanja, kajanja i na vreme. Onda posteno. Ako nece nije problem. Ima ko hoce.

  2. Zaboravili ste da je dok su bombe padale na SRJ Đinđić se sastajao sa Karlom da bi ocrnio Miloševića

  3. Samo mi se plače.Nikada više se takav čovek neće pojaviti.Nikad i nigde.

  4. Aleksandar Tijanić je jednom prilikom rekao da mu je on „dao“ slogan za kampanju „POŠTENO“.

  5. Sramota me da išta kažem o sposobnosti pametnom promišljenom i vedrom čoveku koji je poštovao i svoje i naše vreme.Kao i za Kenedija,ne zanima me izvršilac nego zaverenici iz vlasti,opozicije,crkve…
    Sve se vraca i sve se placa…
    Nije imao vremena da saradnike pažljivije bira i da se mnogo više pita od ostalih članova DOS-a.Baš me zanima kako bi ovi jadnici ìšta uspeli da nisu bar aminovali njegovo ubistvo.
    Daleko od toga da je bio svetac(ko je to mogao biti ko je živeo pod Miloševicevom diktaturom)ali je za ovu vladu i parlament sa Šefom i njegovim prethodnicima bio anđeo i kao takvog ću ga pamtiti do kraja života.Tada sam znala sve visoke funkcionere i na većinu bila ponosna a danas me stid ove i ovakve Srbije u kojoj najbolji moraju da umru da bi haos zavladao.

  6. Imam veliku potrebu da uskazem postovanje prema tom coveku,njegovoj pameti i energiji za bolje sutra svih nas.Istovremeno i veliku zalost sto taj narod cim to nije cenio i sacuvao njega takvog i ne zasluzuje.Takav se skoro nece roditi na ovim prostorima.Pretuzna sam.A dok je on bio premijer bila sam ponosna.

  7. Kod nas vlada uvek teska sujeta na obrazovanje i pamet i uvek ce stradati takvi zbog zavisti primitivaca.Naravno,s olksanjem cemo ih pominjati na godisnjice njihove pogibije.Najbolji su nam mediokriteti,njih razumemo i prihvatamo,oni ne talasaju previse.

  8. Pa….nisam bio srećan kad su ga ubili(smatram da niko nema pravo da oduzme nekome život,pa bio on čistač ili premijer)!!Ali..da su s njim došli likovi koji su ojadili ovaj narod istina je!!Neki su i u današnjoj vlasti na visokim pozicijama!!Toliko!

  9. Zaista verujem ovom gospodinu,istina je,pogotovo za ove sto su se napili tada,prosto im bilo

  10. Lep i zanimljiv tekst. Posle ovoga čovek se pita, kako danas bahate neznalice na vlasti, uništavaju ovo jadnu Srbiju i sami sebe hvale.

  11. Za Milana
    Tijanić je rekao „ako Đinđić preživi Srbija neće“.
    Za Zorana – još jedna od niza laži koje su plasirane 99 i prenose se do danas.

  12. Lepo. Ali doprinosi stvaranju mita Zorana Đinđića, a on je mitove prezirao. Bio je vanredan, oštrog uma, zainteresovan za mnoge stvari, i kao klasičan štreber boleo je da uči. Ali je imao nebrojene mane i to ne treba skrivati, jer je na kraju krajeva bio samo čovek. Pravio je greške, pogrešne procene, nije bio sklon dugoročnom planiranju, znao je da bude površan. Okruživao se pogrešnim ljudima. Verovatno mana sa najdubljim posledicama je bio osećaj niže vrednosti zbog svog porekla – bio je seljačko dete. To ga je na žalost pratilo do kraja života.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.