INTERVJU Momir Stojanović: SNS neće smeniti ni jedna politička opcija, oni će sami sebe da uguše

Ostavite komentar


  1. Ne znam ko je ovaj čovek. Ono što znam je da niko ko razmišlja nije verovao u SNS od osnivanja. Inače ovaj lik ili nije normalan ili je vrlo ograničenih mogućnosti čim je poverovao radikalima.

  2. G. Stojanoviću, nije istina da Vam je članstvo u Srpskoj naprednoj stranci bilo prvi politički angažman. Kao Nišlija, pouzdano znam, da se pre toga bili istaknuti član SPS-a i Srpske radikalne stranke. Druge možete da obmanjujete, ali Nišlije ne.

  3. Dok budu stizali krediti i trajala rasprodaja sns je siguran to što se naprednjaci krljaju za deo kolača to je normalno. Trenutno svim faktorima u svetu ovde koji upravljaju polugama moći aca srbin je idealno rešenje vučka ovde čeka bar još jedan mandat treba zavrsiti kosovo započeti republiku srpsku i rasprodati resurse što znači boga oca još jednu deceniju

  4. Nije SNS dobar, i ne uživa ugled u narodu, pa ih zato niko neće smeniti.
    SNS kradu izbore, služeći se svakojakim kriminalnim radnjama, na koje policija, tužilaštvo i sudtvo ne reaguju.
    Stalno se priča kako su oni organizovani … jesu organizovani ali za kriminalne radnje krađe izbora, ucena, pretnjama, prisiljavanjima da se glasa za njih, dovođenja birača iz BiH, itd, itd.

  5. Tanak si ti obavestajac kada si mislio da ce nikolic i vucic promeniti srbiju.pa to su od postanka radikalske bitange,to si morao znati.sad se peres.

  6. Tada se pricalo, bilo ko samo ne ovi zuti kako im tepaju naprednjaci danas. Imajuci u vidu vas CV sto bi rekli mislim da ste morali bolje da procenite tadasnju situaciju. Bolje ikad nego nikad kaze nas narod. A to tome da g. Vucic radi po necijim da kazemo preporukama sta i kako i kada ima rezona, provo „Tata“ pa onda svi oni koji su pozvani na proslave i angazovani kao savetnici. Blago nama, Ziveli

  7. SNS nije došla na vlast već su dovedeni na vlast. Stranci naredili Dinkiću, Dačiću i ljajiću da učestvuju u preuzimanju vlasti, i još obavestili Srbe da je Tomislav pobedio u nedelju popodne.

  8. Pošteno i iskreno kolega. Ima nas, koji nizmo ulazili u politiku, ali smo za našu Srbiju kao demokratsku i ekonomski jaku državu. Državu bez lopova, bez poltrona, bez korupcije. Oj Srbijo mati šta si doživela od onih koje si primila pod svoje skute. Prodadoše sve što mogu…

  9. Kakva vrhunska obmana, uhapsili Miskovica za dobijanje poena pa ga pustili, covek za mesec dana sedenja u zatvoru uzece sad milione odstete od gradjana istih koji su zeleli da zavrsi u zatvoru.Ovo je mnogo i da se film snimi -tragicna komedija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.