INTERVJU Nada Sekulić: Građani postaju članovi partije, da bi ih partija zaštitila od sebe

Ostavite komentar


  1. Ne lupetaj i stranka i narod su zajedno protiv svih vas koji ste protiv stranke sns i protv narod.

  2. У праву сте 100%, члан сам три партије, само да би могао да живим , да останем у животу. Хвала Вам што сте то изјавили.

  3. Kad će opozicija krenuti u neki ozbiljan rad jer ovakim ponašanjem teško da će se ikada dočepati vlasti.

  4. Nije kampanja kada se vodi protiv nekoga.Narodu su potrebni jasni ciljevi,nas nezanima to vaše prepucavanje i ogovaranje.Dovoljno ga imamo svaki dan između sebe.

  5. Pošteni političari? Oksimoron ili bića iz sveta mašte, svejedno je, tako nešto ne postoji. Politika je kurva, izvinte me što psujem, a političari su isto što i prostitutke, samo bolje zarađuju i imaju zaštitu državnih organa, koji bi trebali da ih hapse, osude i pošalju negde gde drugima neće moći da prave štetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.