INTERVJU Portugalski general-major u penziji Raul Kunja: Na kosovski problem nije stavljena tačka

Autor knjige "Kosovo, nečuveno otimanje nezavisnosti"
  1. Neverovatno, objavljen je tekst u vezi Kosova koji nije pro-velikoalbanski, u kom nisu Srbi za sve krivi? Sta se to dogadja? Da li ste oteti?

  2. Raul Kunja mozda nezna situaciju sta je bilo na Kosovu ili muje neko platio da napise knjigu stariji je covjek mozda je prolupo ko mnogi kada odu u penziju nije sve to vazno nego njegova knjiga zablude nikome nece pomoci najmanje srbima velikosrpski nacionalizam napravio je od Kosova drzavu toje istina drugo su sve lazi mozda Kunja general povrati Kosovo srbiji kada dodu Francuski avioni ili kada nato nestane mozda sa novim ratom stijem treba racunati daje Milosevic uz pomoc Jugoslovenske armije izgubio 4 rata i umro u zatvoru

Ostavite komentar


Politika

Koliko je SPS prihodovao mimo pravilnika Državne revizorske institucije? 10

Koliko je SPS prihodovao mimo pravilnika Državne revizorske institucije?

Socijalistička partija Srbije (SPS) ostvarila je prihod od 16 miliona dinara od davanja u zakup 18 nekretnina ili delova nekretnina koje nisu evidentirane u poslovnim knjigama, što nije u skladu sa Pravilnikom u vezi sa finansijskim izveštajima mikro i drugih pravnih lica, saopštila je danas Državna revizorska institucija (DRI).

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.