INTERVJU Rada Trajković: Vučić se plaši hapšenja ubica Olivera Ivanovića i barikadama na severu Kosova pokušava to da spreči

Ostavite komentar


  1. Stara hrabra,pravedna,dobra doktorka Rada.Rada zasluzuje da bude predsednik Kosova i to svima,jer je u najtezim trenutcima radila,operisala pacijente od kancera bez obzira koje su nacionalnosti pacijenti.Pozdrav doktorki Radi i veliko hvala.

  2. Poštovanje za Radu Trajković. Konačno neko da kaže jasno i glasno da je Kosovo izgubljeno i šta treba da se radi da bi svi na Balkanu živeli normalno.

  3. Svaka izgovorena rec ove osobe je protiv Srba I Srbije a u korist okupatora I agresora I njihovih albanskih saveznika kojima tako pokorno sluzi

  4. Sve to zbog vina?Neozbiljno,primitivno,neoprostivo……..opasna lakrdija.Pozdrav svim dobronamernim gradjanima i na severu i na jugu Kosova,i u Kraljevu i u beogradu.Svi smo zeljni normalnog zivota u zdravoj pravnoj drzavi!!!!!!!!!!

  5. Što ne skokne čas do barikada i objasni Srbima da tu stoje za džabe? Baš bi bila heroj.

  6. Bravo za Radu samo istinu kaze da se Vucic i brat sa kriminalcima bore da Sever Kosova ostane njima za njihove poslove plase se da ce se pronaci ubica Olivera Ivanovica a to bi bio kraj za Vucica i njegove.

  7. Vučić nema nikakvog razloga da se plaši hapšenja ubica Olivera Ivanovića, „poligrafom je dokazano“ da Zvonko Veselinović i Milan Radoičić nemaju nikakve veze sa ubistvom Olivera Ivanovica !

  8. Oliver, Cvijan, Topčider, Panda, sudija Simeunovic, Žika Petrović, Pavle Bulatovic i ……..

  9. Sve je tačno.
    Vučić zna da je taoc zbog Olivera,američke službe znaju ko je ubio Olivera.
    Da bi i dalje skrivao taj zločin,Vučić se kocka sa celokupnim srpskim stanovništvom na Kosovu.

  10. Po mnogim komentarima jasno je da se mnogim Srbima može lako manipulisati, jer nisu u stanju da shvate stvarnost.

  11. nasu kompletnu DNK su vec odavno prodali. Nasu kolevku odavno predali. Nije vreme da se krvari,jer ce se u toj borbi iz-krvariti. Vremena su druga,hrabrost i borba u prsa delovi nekih crno-belih filmova. pamet u glavu i suzivot.

  12. @Stari Ras
    Izgubljeno je ono što je fakat – izgubljeno. Ostaje ti jedino da veruješ u iluziju jer je „odricanje“ religijiski obred, ono kad te pop pita npr. “ da li se odričeš sotone?“ Realnost nema veze s tim

  13. Oba naroda treba da zive kao dobre komsije …sto pre ako se obostrano shvati bice nam lakse ..

  14. Zasto gospodja Trajkovic ne proseta do barikada pa da objasni sve to narodu koji se bori za svoje zivote. Dogodine u Prizrenu

  15. Rado sta je sa srpskim organima koje su tvoji politicki prijatlji Kusner i UCK raznosili i prodavali po svetu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.