INTERVJU Slobodan Samardžić: Žuto-crvena koalicija su „mala deca“ u poređenju sa ovim današnjim, oni sve dadoše ne trepnuvši

Ostavite komentar


  1. Odakle tebe iskopaše. Pa tvoja i politika tvog mentora je bila pogubna za Srbiju. Bolje da se pokriješ ušima i ćutiš

  2. Evo ga veliki Koštuničin savetnik za Kosovo kojem je jedina taktika bila da se što više ponavlja „Kosovo je Srbija“. Valjda je mislio što se više ponovi ta mantra onda će postati stvarnost.

  3. Samardžiću odlično se sećamo kako je bilo kada si ti bio na vlasti bolje bi i pametnije bio da bar šutiš.

  4. A šta to dadoše još od Kumanovskog sporazuma 1999. kad je Srbija izgubila sve vojne i policijske ingerencije na Kosovu? Ili ste očekivali da će Kosovo doveka trpeti srpske paralelne institucije? Pa i da priznamo Kosovo de jure šta u stvari gubimo?

  5. Da li uvaženi gospodin profesor pamti kada je “otišao“ Kosmet i ko je kriv, ili smatra da protekom vremena narod zaboravlja gde je bio i šta je radio u to vreme.

  6. Kostunica Vukadinovic Antonic Beckovic Samardzic Vucic sve sytrucnjak do strcnjaka pa se cudimo dokle smo stigli .A djindjic streljan a oni nagradjeni a to je sustina a ne razna naklapanja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.