INTERVJU Velimir Ilić: DOS je propao zato što su ga izdali njegovi ljudi, jer su po svaku cenu želeli da ostanu na vlasti

Ostavite komentar


  1. Pa ovaj velja je dokaz da su tzv. lideri dos izdali peti oktobar da bi osrali na vlasti. Na kraju svoje karijere čak je se bio uvukao u oskarovu gu*icu i bio u njoj dok ga ovaj nije isprdnuo napolje!

  2. Sve DOS-ovce uhapsiti i na doživotnu robiju.Pučisti su razorili državu , ne možemo da se oporavimo za 50 godina.

  3. Veljo i ti si deo njih, samo ste se posvadjali oko para, pa pukla tikva, ništa nisi bolji

  4. Vaše 8 god. vladavine je nešto najgore što je moglo da nas snadje, daleko vam lepa kuca

  5. DOS je propao jer je nastao grabez svake vrste , od para do pozicija koje su opt trebale da donesu pare. ! Znac , sve se vrtelo oko para !!! Dosle su do izrazaja klasicne ljudske slabosti !!!

  6. Онаква народна снага, онаква енергија срушиле су систем који је Слоба наследио. Та снага и енергија рођене су из народне патње, изазване ратовима, инфлацијом, губитком вере у сигурну будућност. После Слобе, сви су могли на власт који су обећавали слободу и демократију. Али за – себе. Разочарана раја, за инат, окренула се, на крају, Аци и Томи, не верујући, више, у причу о демократији…

  7. Danas je gore nego pre 5 oktobra.
    Danas vladaju učenici Slobodana Miloševića i Vojislava Šešelja.
    A taj isti Velja koristio je DOS pa je pokušao i naprednjaka,ali mu to nije isto baš najbolje.
    Veljo, šta je sa Kiprom i Dinkicem???
    Niko to ne pominje.

  8. Kostunica i Velja (Covic i jos neki) su najzasluzniji za ovo danas. Velja bio u pocetku za promene, a posle presao na drugu stranu, prvo bio za revansizam, a posle za DSSov legalizam. Legija mu pisao ljubavna pisma, Karici mu bili domacini, Mrkonjic neimar, na kraju zavrsio u izbornom stabu Tomislava Nikolica. Od prozapadnjaka do putinofila. Batic i Kostunica bili dve totalno suprotstavljene strane. Batic mozda i najveci kriticar Kostunice u to vreme. DSS glavni protivnik otvaranja arhiva DB-a, Velja i Kostunica u to vreme braca rodjena.

  9. U stampanom Danasu, odlican intervju Vesne Pesic na strani 4 i ove Veljine baljezgarije na strani 5. I vi na sajtu okacite samo Velju « Mene je molio Tomislav Nikolic da ga podrzim da posle toliko godina predsednik Srbije bude iz Šumadije…” a posto Vesna kaze “Koalicija Srbija Protiv Nasilja je ulivala nadu i napravila odredjene pomake u decembru 2023, ali se katastrofalno raspala neshvatljivom odlukom o bojkotu junskih izbora…” to treba sakriti od online citalaca Danasa.

  10. DOS je pukao zbog kraduckanja a ovi današnji će relativno brzo eksplodirati kao atomska bomba jer su krađe u milijardama evra.Iza sebe će ostaviti pustoš na svim poljima,оd zatrtog morala do abnormalnog duga.

  11. Ne razume Velja da narodu neće da pukne dok ima leba. Ovako ili onako u Srbiji se mic po mic živi pomalo bolje neko pre. Korupcija, nesposobnost, kriminal.. nikog to ne zanima jer svi gledaju kako da zarade platicu. Ovi što im smeta su otišli ili odlaze. Političari ne treba da se bore za velike državničke teme nego za teme koje su važne narodu. Zbog toga su protesti protiv litijuma veliki a sve one šetnje pre toga nebitne. Nikog ne zanima.

  12. @Draža
    Ne. Prvo lustracija pa posle.
    S obzirom da su JUL-ovci bili najviše protiv i podržavali vraćanje Miškovića iz Rusije, znamo jako dobro koja država je najviše survala Srbija u provaliju. A sad ih protuve nazivaju braćom. Fuj, bre!

  13. U istom tekstu kaže da su „DOS izdali DOSovci jer su po svaku cenu hteli da opstanu na vlasti prihvatavši koalicije sa onima koje su rušili“ i onda u nastavku kaže da je podržao Tomislava Nikolića. Davno nisam pročitao gluplje kanaljenje samoga sebe.

  14. Srbi mnogo moralan narod pa im se zgadio DOS.Ali zato Dačić,Vučić,Vulin nisu.Da li postoji svest međ svetinom na šta je Srbija ličila 5.oktobra 2000.Pa nismo bili članica UN.Bili smo najomraženiji narod na planeti .Privreda i fabrike nisu postojali.Ovi papagaji 24.godine ponavljaju DOS uništio i prodao fabrike.Finansijski pravni sistem iništen.Navijač i diler postalo zanimanje.I onda to nekako dovedeš u red i usput malo pokradeš,ubiješ Đinđića postaviš Koštunicu i predaš SPS i Radikalima.I onda verglaš o žutim lopovima i Kosovu i hipnotišeš svetinu.Od podrške građana za EU dođeš do Ruskije države od Rusije.Ljudi koji su razorili i vratili Srbiju 100godina unazad,busaju se kao patriote i kradu da žuti izgledaju kao humanitarci.I onda i ono malo podsećanja na 5.oktobar bude iskorišćeno da štetočine iz devedesetih opljunu iz sve snage a botovi ne preskoče ni Danas da lupetaju po komentarima.

  15. Velja Ilić se naj bolje slagao sa Mrkonjićem. Oboica bili gurmani i voleli pevačice.

Ostavite komentar


Politika

"SNS neka glasa za predlog opozicije u Skupštini": Kako vlast može da demantuje veze sa Rio Tintom? 7

„SNS neka glasa za predlog opozicije u Skupštini“: Kako vlast može da demantuje veze sa Rio Tintom?

Nakon navoda predsednika Narodnog pokret Srbije i narodnog poslanika Miroslava Aleksića da se može pretpostaviti da je Rio Tinto uticao na izbore u Srbiji, predstavnici vlasti su požurili da to demantuju time da su koalicioni partneri NPS-a oni koji su Rio Tinto doveli u Srbiju, te da su jedino oni mogli uzeti pare od njih. Ukoliko je tako, smatra poslanik Zeleno-levog fronta, Bogdan Radovanović, SNS će imati priliku da sve demantuje glasanjem za predlog opozicije u SKupštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.