INTERVJU Vesna Pešić o savetu opoziciji da upute telegram Vučiću sa rečima „Potpisuj, bre, to!“

Ostavite komentar


  1. Kao da je završila večernju školu „Marko Vidojković Vidojkara“. Zar više nije u stanju da iznese svoje mišljenje bez prostakluka?

  2. неће србија никада ући у ту вашу еу – срам вас било

  3. Eh, Vesna .. priznanje je priznanje bez obzira da li je formalno ili neformalno. „Privremenost“ takvih dokumenata gledamo više od trideset godina: dogovor traje neko vreme (dok predmet obrade ne dostigne određenu temperaturu), pa se novim zahtevima regler podiže za koji stepen, a kuvanje žabe nastavlja, naravno u ime pravde i demokratije. EPS i drugi primeri neviđene pljačke i korupcije nisu naši glavni problemi, već posledica tolerancije birokratije SAD i EU na kancerogeno dejstvo Vučića na temelje društva u Srbiji, na pravosuđe i slobodu medija, koje dopuštaju tom svom GM političkom Organizmu, dok čekaju na isporuku dogovorenog. Potpisivanjem „sporazuma“ u ponedeljak, u okolnostima kako je organizovan, ni Srbija, ni Srbi ni Albanci sa Kosova ne mogu dobiti potrebno (raz)rešenje, ali će Vučić produžiti lični imunitet, i slobodu da, možda, krene u nove izbore. Da li podržavate takvu pravdu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.