Vladimir Obradović: SNS je odlučio da u Beogradu ide na nove izbore, kako bi na taj način pokušao da krađu gurne pod tepih

Ostavite komentar


  1. Sada ovom Obradoviću smeta što će se ići na nove izbore u Beogradu. Na nove izbore u Beogradu će se ići ukoliko se ne budu mogla da obezbedi većina da se formira vlast.

  2. Zna Obradović da će doživeti ubedljiv poraz ukoliko dođe do novih izbora u Beograda i zato tako sada i govori.

  3. Obradović bi trebao da zna da nije dovoljno reći da je neko nešto ukrao nego to treba i dokazati. Opozicija nema nim jedan dokaz da su izbori pokradeni.

  4. Da li išta odgovara opoziciji? Ne valja kada nema izbora, a ne valja ni kada ih ima. Zašto? Verovatno zato jer gube u oba slučaja. Za to nije kriv Vučić nego je kriva opozicija. Malo samokritike umesto kritike svega i svačiga bi pomoglo.

  5. Pre bilo kojih novih izbora moraju se jasno definisati izborni uslovi ciju primenu ce pratiti nezavisni posmatraci. Dakle ne samo novi izbori vec fer izbori bez dovodjenja biraca, ucena poslom, medijskog mraka i mnogo toga jos.

  6. Pa sta ti hoces covece. Ako nema vecine ide se na nove izbore. Umesto da budes sretan sto imas novu sansu ti vec teazis.opravdanje za totalni piraz koji te na tim novim izborima ceka.
    Pa ti.nisi.ni svestan koliko ste paki za iva dva mesesa.
    Ista sudbina ceka i ove “ majstorove“ koji su umidlili da ce isvojiti skupstinsku vecinu oa ne bi da se mesaju ni sa vlastima.ni sa opozicijom. E to.nine.pitima to je loliticka prostutucija.
    Neka, videcete sve pisle.novih izbora.

  7. Odvratni su i jedni i drugi, i vlast i opozicija. Dve grupe loših ljudi koje se grčevito bore za vlast, pri tome uopšte ne uzimajući u obzir interes naroda kao celine, niti probleme običnog čoveka.
    P. S. Naravno, ovaj komentar nećete objaviti, jer ste i vi upregnuti da služite jednoj od strana u sukobu;)

  8. Biće izbora! Juče mi na vrata došla dva sektaša da pitaju da li ću da glasam za njih na predstojećim izborima u aprilu…. A krađa? Koja krađa? E moja opozicijo…

  9. Ocito vam nista ne odgovara ni prosli izbori ni novi sta hocetr vlast na sili malo morgen

  10. @Boki
    Spominjete politicku prostituciju?
    Stanite u red sa ostalim botovima zaposlenim po javnim ustanovama, pa porazmislite na koga bi se takva etiketa prirodno nalepila

  11. Podrška budućem gradonačelniku ,gospodinu Obradoviću,jer svaka reč u ovom tekstu je na mestu i samo članovima SNS nije jasno da je vreme lopova prošlo.

  12. Rade botovi i vikendom, poranili od jutros. Samo sto vreme koriste za pisanje komentara podrske rezimu umesto da rade nesto smisleno za drzavne firme gde su zaposleni.

  13. Obratite pažnju na komentar „Tajnik“. To je moto, geslo, razlog „hronične“ apstinencije najvećeg dela one polovine (ako ne i više) ukupnog glasačkog tela (preko 50% neizašlih na izbore). I to odlučuje izbore a ne „dve črvene“, izmišljena radna mesta i paketić sa priveskom i upaljačem. Ta spoznaja da se iz ove mase, ovog društva a svakako i dijadpore za punih 34 godine još nije „ispilio“ sloj kvalitetnih osoba vičnih delu a ne ispraznim parolama, laži i kriminalu da dobiju zaista većinsko poverenje naroda kao prvi među jednakima, to me lično porazi i užasava u isto vreme. Da li su takvi definitivno digli ruku od ovog podneblja i naroda ili smo svi mi nesposobni da ih prepoznamo i pružimo im poverenje kada se pojave na izbornim listama?!

  14. Pa sta hoces sada?
    Novi izbori i eto videcemo ko je bolji, ko ce dobiti vecinu.
    Bolje se bavi kako da se obezbede biraci koji bi glasali protiv Vucica

  15. Kako ćemo vas oprati ako se izbori ponove! Ovakvu opoziciju bi svaka vlast poželela hahahaha…

  16. Neko da mi objasni šta ovaj hoće?! Bez napamet naučenih rečenica, mediji, krađa i sl….

  17. Vučić mora konačno da shvati da je njegova politika izbora. otkrivena tj… da je .jasna svom demokratskom svetu.. !
    „Za pobedu ,ili Uz pobedu ide uvek SNS organizovana kradja“!!!

  18. Šta sad,i to vam ne odgovara, jedino sami sebe proglasite pobednikom i eto nas preko reda u Evropu.

  19. Nije da je SNS „odlučio da ide“ na nove izbore, nego su baš danas (ujutro, 24.02) aktivisti SNS „već izašli“ na ulice Zemuna i počeli na štandovima da javno skupljaju potpise podrške za nove izbore u Beogradu, u šta sam se lično uverio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.