INTERVJU Vuk Jeremić: Ako Kosovo uđe u UN, za ujedinjenje sa Albanijom neće biti ni glasanja ni veta

Ostavite komentar


  1. Šta ako nema pozitvni iznenadjenja?
    Ostavka?

    Ostavka da objasnim malo to je potez posle poraza za čestite Ljude.

  2. Moram priznati da meni Vuk Jeremić „deluje ozbiljno“ dok ne „progovori“ !

  3. Kosovo je zavrsena prica, i to zna svaki brucos pravnog fakulteta. Eventualno se moze pricati o severu tj Kos Mitrovici i okolini. Bolno jeste, ali je fakticki tako, i nikakvi Ohridi ni Briseli tu ne pomazu/odmazu

  4. sa kosovom su poceli mnogi politicari karieru ali im to kosovo uvijek zavrsili karieru mislim da ce isti rezultat imati i ovaj jeremic

  5. Daću glas Narodnoj stranci,najčistiji i najpošteniji prema biračima,glas daje zbog naše dece i našeg naroda kojem treba odgovorno vođstvo nacionalno orijentisano jer ovo ludilo mora da stane i da se kazni za sva vremena.Da budemo svoj na svome,tudje nećemo,svoje ne damo.

  6. Tome se tezi od 1968 hod kad su u Pristini bile ogromne demonstracije Siptara i sva stakla u glavnoj ulici polupsna.

  7. Članstvo u EU nije iluzija, kako to tvrdi ovaj vrli „stručnjak“, nego je Kosovo u Srbiji iluzija koju ovaj prodaje zajedno sa Vučićem.

  8. A kako Vuce da to sprecimo kada je vlast priznala dokumenta, diplome i u obavezi je da odrzava dobrosusedske odnose sa Kosovom? Kako se to zove drugacije?

  9. У складу са међународним правом Косово и Метохија могу само да имају аутономију у оквиру Србије у њеним међународно признатим границама а у сагласности са Уставом Србије. Вучић не може да призна независност Косова јер то није у надлежности председника Србије. Скупштина Србије би морала да промени Устав. Можда ти из европског парламента да дођу у Србију па да им неко преведе одредбе нашег Устава?

  10. Mislim da je gospodin Jermić svoju šansu na političkom igralištu iskoristio tako što nismo osetili nikakav napredak i boljitak u svom životu.Vreme je da se oprobaju neki drugi novi ljudi i da se pošalje ova pošast od sns koja nas je odvukla na dno.

  11. @ Toza 11. decembra 2023. u 12.03

    Može li Jeremić da objasni kako će da vrati Kosovo u pravni sistem Srbije.

    Ako dozvolis mogu ja umesto Jeremića !
    Kao prvo salju se „pozivi za mobilizaciju“ dok ne dodjemo do toga da u Kumanovu „NATO potpise kapitulaciju“ a onda sledi vracanje drzave Srbije na Kosovo, Srbija tj. BG. salje „direktore preduzeca na Kosovu“, direktora skola, bolnica i svih javnih ustanova cime se ponovo uspostavlja stanje gde 5-10 0dsto Srba „kontrolise zivot 90 odsto stanovnistva Albanske nacionalnosti koji zive na Kosovu“ i to onda „traje“ sve dotle se ne pojave neki novi Taciji, Haradinaji, Kurtiji itd. ali ce to biti kasno za Kosovo s’obzirom da ce se Srbija dotle „integrisati u Rusku Federaciju“ !

Ostavite komentar


Politika

aleksandar jovanović ćuta

„Vlada proglasila stanje ratne opasnosti svojim građanima“: Ekološki ustanak poziva na „opštu mobilizaciju“ zbog usvajanja Uredbe o kopanju jadarita

Donošenjem nove Uredbe o projektu Jadar, Vlada Srbije proglasila je stanje neposredne ratne opasnosti i poručila građanima da se spreme za samoodbranu, saopštili su iz stranke Ekološki ustanak nakon usvajanja nove Uredbe o utvrđivanju područja posebne namene za realizaciju Projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita “Jadar”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.