INTERVJU Zdravko Ponoš o izborima i daljim koracima za Danas: Američki ambasador je izgleda odlučio da pripomogne….

Ostavite komentar


  1. Ništa novo od tebe “ nismo učestvovali na izborima ali smo raskrinkavali …..“To izgleda ostala navika iz ranijeg života odnosno posla da raskrinkavaš kolege.Samo nisam siguran da li je bilo glume kao na sajmu ili ćeš nam to naknadno reći.

  2. Generale, izbori su prošli ako niste obavešteni. Ne morate više da plujete po opoziciji koja je izašla na izbore, kao i ogroman broj građana. Srušiće ameri Generaštab. Izvolite organizujte bivše kolege pa se borite da do toga ne dođe. Nešto korisno uradite. Možete i ostatak bojkotaška da pozovete da pomognu.

  3. O cemu ovaj sad prica. Nije izasao na izbore i sad opet drugi krivi sto je SNS opet pobedio ubedljivo.

  4. Nama kuća gori a vi se čašljate i „seli ste na stiropor“ dok čekate nekog moćnijeg od Hila da vam donese na tacni te „uslove“? Neko vam je to obećao ili šta? Pa ste nama sa tolikom sigurnošću kao „zdravo za gotovo“ tvrdili i još tvrdite da bi na jesen sigurno imali te uslove, a u rukama nemate ništa? Ako to tvrdite dajte nam signal, makar trepnite, namignite, ko bi to bio a da može Hila da gurne u jarak i vama i nama pomogne, a nije to mogao ni hteo do sada? Zašto, osim blagih packi Vučiću, reda radi, taj ko nam pomaže nije uradio to neko batinom, oštrije i ozbiljnije, jer problem je golem, da vam poverujemo, kao što vi u to verujete pa ste sve ( naše) karte bacili na tog „konja“? Oni imaju karte i u rukavu, a mi nemamo ništa. Osim toga, ne verujemo vam. Đilas nije bojkotovao izbore. Ono što je uradio još nema ime u politici. Znamo šta je bojkot ali smo sada prvi put videli polubojkot i s razlogom sumnjamo u dobre namere nekoga ko toliko zbuni samo opozicione glasače da sigurno izgube šta god uradili, dok su protivnički glasači odlično organizovani i motivisani ( našim novcem) da glasaju? I Hil vam je kriv i svi redom samo ne vi?

Ostavite komentar


Politika

Miloš Pavlović: Nastavak devastacije Beograda i gradskog budžeta 8

Miloš Pavlović: Nastavak devastacije Beograda i gradskog budžeta

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović u intervjuu za list Nova kaže da će se tek na današnjoj sednici Skupštine grada Beogarda naći predlog budžeta za 2024. godinu i da ima utisak da je gradskoj vlasti više prijalo upravljanje gradom kroz privremeni organ, jer je na taj način lakše uspevala da sve svoje projekte i investicije drži "ispod radara" i dalje od očiju javnosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.