INTERVJU Zdravko Ponoš: Prava opozicija sa Vučićem može da razgovara samo o prelaznoj tehničkoj vladi

Ostavite komentar


  1. Ovaj čovek je izdao usred kampanje svoje najbliže saborce i stranku. Šta bi tek uradio sa grđanima koji mu ništa ne znače.

  2. У нека давна времена Матија Губец је рекао: ‘Господа су велика јер ви клечите! Устаните да видите колико су мала’. И није зло само у делима већ и у пристајању. И зато Генерале иступи!

  3. Na žalost Ponoševu prelazne Vlade neće biti nego će Ponoš na izbore pa da tamo odmerimo snage.

  4. Opoziciji niko da ugodi. Sada neće ni kako su hteli. Svesni svog poraza više nisu u stanju da iskažu ni šta bi sada

  5. Ponoš kao najverovatnije novi predsednik Srbije po ostavci ovoga što sebe naziva predsednikom i koga se svaki normalan čovek srami, ozbiljno skenira stanje stvari i to mnogo bolje od nazovi ove nesrećne opozicije i bivše vlasti (Djilas; Jeremić), koji uzgred traže novu šansu iako su svoje propustili i u cilju sopstvene promocije i bogatstva ostavili nam ovu ruinu od čovek da vodi državu punih 11 godina. Ovo je za psihologe i dubokoumne analitičare (nakon pada režima), kako bi saznali šta se to desilo sa tim glavama koje su pristale na ucene, pretnje ili obmane opskurnog predsednika bez dana radnog staža, koji nam je naneo nepopravljive štete i po ekonomiju i po suverenitet zemlje i to ne samo na Kosovu, nego u celoj zemlji u kojoj gospodare korporacije, banke i svaka malo veća ekonomska sila i zapada i istoka.

  6. „… da tamo ODMERIMO snage.“
    Očito pišete u ime vas botova – parazita, tj. sns-a.
    Da bi pošteno odmerili snage, za svaki slučaj i dalje će te pljuvati opoziciju sa vaše prorežimske Pink, Hepi, RTS, i svih ostalih televizija sa nacionalnom frekvencijom.

  7. Nikakav novi DOS.Ne dolazi u obzir generale.To smo imali,svima nam je preselo.Na crtu,reci sta imas i kako mislis,prekrsti se,pa sta ti bog i narod daju.Blanko neces dobiti,ni ti,ni Vucic,ni bilo ko drugi.Samo posteno.

  8. Opozicija bi najvise volela da dodje na vlast bez izbora, kakva prelazna vlada, pobedite na izborima pa dodjite na vlast!

  9. Cim to tako kazes , to znaci da nisi prava opozicija !
    Opozicija na zalost ne postoji !!!!!!! UZAS ali je tako ! Nema izbora dok ne bude slobodnih medija . INSISTIRATI SVIM sredstvima na frenkvenciji na barem 3 meseca pred izbore! Osvestiti ljude ! OBAVEZNO OBJAVITI da je lustracija sa nacionalizacijom PRIORITET POSTIZBORA ! Na zalost ovaj vlada kako hoce jer NE POSTOJI OPOZICIJA u mojoj Otadzbini ! Svi ste vi iskljucivo interesni !

  10. @Nole
    Siguran sam da će te novi Predsednik Ponoš, nakon što ubedljivo pobedi na izborima, kao velikog poznavaoca i stručnjaka za ekonomiju predložiti za člana svog Ekonomskog saveta.

  11. Na koje izbore pozivate opoziciju? Na ove nameśtene i pokradene? Ove gde Vučić visi na svim televizijama i izgovara gomile laži i uvreda o opoziciji? Ovaj RTS gde nema opozicije ni na dva minuta?
    Ove “ izbore“ sa dzipovima sa tamnim staklima oko biračkih mesta, „bugarskim vozovima“, pokojnim biraĉima, dve crvene da glasaš, ucenjenim radnicima da slikaju listić pa će dobiti posao „za stalno“ a inaĉe je „na određeno“, ljudi koje do penzije drźe zaposlene na “ nesigurno“ da bi imali armiju robova zvanih „sigurni“ glasaĉi.. pa glasaju za SNS ili će popiti otkaz?
    Jel’ na te „izbore“ pozivate da izađe opozicija?
    Pa ako izađu pod ovim „uslovima“ oni su IDIOTI. Ko još bira idiote da mu vode zemlju? Upravo smo imali to! Radije ću ĉekati da se digne kuka i motika, a hoće.

  12. Prava opozicija nema o čemu sa Vučićem da razgovara. Čim ode sa vlasi, itzvesti ga na sud pa nek oni sa njim razgovaraju.

  13. Cim se on plasi prelazne vlade znaci da bi ga to ubilo i da bi se sve otkrilo. Zato nece. A sto,sta fali da opozicija kontrolise poziciju u radu. Svaki ministar da ima zamenika iz opozicije,sta je tu lose? To je odlicno a ne lose! Lose je samo za vlast sto nas gradjane ne interesuje! Prema tome prelazna vlada je super resenje na par meseci pred izbore!

Ostavite komentar


Politika

Branimir Nestorović

Pokret čiji je predsednik Branimir Nestorović traži od Ustavnog suda da zaustavi projekat „Jadar“

Poslanička grupa "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović", zatražila je danas od Ustavnog suda da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula 2024. godine, u cilju "oživljavanja" Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar", navodi ovaj pokret u saopštenju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.